Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Bayern Münih, Barcelona'yı 4-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük avantaj elde etti. Münih'e galibiyeti getiren golleri; Müller (25', 82'), Mario Gomez (49'), ve Robben (73') attı. Şampiyonlar Lİgi yarı final karşılaşmasında Bayern Münih, Allianz Arena'da İspanyol devi Barcelona'yı ağırladı. Nefesleri kesen 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf, 3-0'lık skorla Bayern Münih oldu. Ev sahibi Bayern Münih, karşılaşmaya etkili başladı ve 25. dakikada Thomas Müller'in golüyle perdeyi açtı. İlk yarıda rakip kalede etkili pozisyonlar üretemeyen Barcelona, bu golle soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. Almanlar, ikinci yarıya golle başladı. 49. dakikada Mario Gomez, durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmada son 20 dakikaya girilirken Arjen Robben, Bayern Münih adına topu ağlara gönderdi ve farkı 3'e çıkardı. Bu golün ardından oyunu adeta rakip kaleye yıkan Bayern Münih, Thomas Müller'in şık golüyle skor 4-0'a taşındı. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi. Karşılaşmanın hakemi Victor Kassai'nin özellikle üçüncü ve dördüncü gollerde verdiği kararlar, büyük tartışma yaratırken taraftarların da tepkisini çekti. Barcelona'nın Bayern Münih karşısında aldığı bu mağlubiyet İspanyol devinin Avrupa kupalarında en ağır ikinci mağlubiyeti oldu. Katalanlar, en son 1997'de Dinamo Kiev'e 4-0 yenilmişlerdi. -- alıntı --
Bayern Münih zaten ligde de 5 6 atıyordu. Barcelona ya cok büyük psikolojik baskı oldu... Lg Optimus Sol Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
hastta oldum maça süper bir maçtı tebrik ediyorum bayer'ni süper oynadılar.messi sakatlığından sonraki ilk maçında hiç yoktu. bayern rövanş için süper bir avantaj sağladı.
bayernin yeniceğini tahmin ettim ama bu kadar fark beklemiyordum... barça efsanesi bitiyor sanırım...
En başından beri söylemiştim bizimkilere.Ama hepsi yok barça alır barça alır demişlerdi .... Ps'de de hep Bayern'le oynarım seviyorum nedense Bayern'i.
Helal olsun munih'e kök söktürdü valla barcaya.bakalım nou camp da ne olacak barca yener orda ama 4 tane atarmı mechul