Aracım 2001 model 1.3 LX İlk hali 4 cam rüzgarlık ve M3 çıtası 13 inç çelik jant Sisler takıldı Jantlar 15 inç oldu Vatan55 rumuzlu Murat arkadaşımdan aldığım spoiler Yorumlarınızı bekliyorum
Maşallah hocam on tampondaki ufak tefek çizikler hariç göze gayet hoş geliyor. HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah. Camlara film, kapı arası direğe piano black folyo ve sis farı ile daha güzel olur:RpS_thumbup:
film ve direğe folyo gayet güzel gösterir. ayrıca 15lik jantlar da baba göstermiş aracı. hafif de alçaltma durumunuz varsa (kullanma durumunuz müsaitse tabi) tadından yenmez. Maşallah kazasız belasız binin. Cıncık (cam) gibi maşallah
kardeşim resimlerin sonlarına doğru dikkatinden kaçtı heralde bende sis var yinede teşekkür ederim allah razı olsun
Hocam öncelikle jantlar hoş olmuş yakışmış, şimdi bana soracak olursan 3.5cm spor yay takarsan araba daha şekil durur.:RpS_thumbup:
kardeşim aile geniş olduğundan arabanın yürürüne giremiyorum air system yapmam lazım oda maddiyat istiyor onada giremiyorum
Doğru diyorsun kardeşim. Bizimde aile 5 kişi ama ben karar verip 3.5x5cm spor yay siparişini verdim bile hadi bakalım hayırlısı diyorum sadece :RpS_rolleyes:
tavsiyeni kesinlikle kulağıma küpe yaptım en kısa zamanda fikrinin meyvelerini buradan göreceksin ERHAN.D ABİ...