İlandaki son fotografa bakın. Adam Bassı nereye montelemişhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifAdam bunu nasıl becermiş.Acaba verim alabiliyor mudur? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hundai-getz-1-3-gls-45681017/detay?
Ben arka kapılara mid bass taktırdımda izole etmediğim için çok ses yaptı. Mecbur kaportacı arkadaşa izole ettirdim.Bencede verim olmaz ama ilk kez gördüm şaşırıdım.Zaten bass küçük birşey kutuya taktırsaydı keşke oranın plastiğide çok yumuşak ses yapar kanısındayım.
aga valla benim bagaj şuan iptal durumda bass ve amfiden dolayı yazın tatile falan giderken köye falan giderken sıkıntı olucak ama bakıcaz bi çaresine artık
Her güzelin kusura vardırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifSeni matrixe transfer edelim
güzel bişey aslında..bagajda kullanılmayan kör noktaya bas koymak...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif