arkadaşlar hepinize iyi günler aracıma baskı balata ve volan komple değişecek şanzımanda senkromeç değişecek ve arka bagaj su aldığı için cam silikon fitil değişimi yapılacak birde çamurluk içten delik olduğu için çamurluk tamir edilecek sizce tahimini bana maliyeti ne olur işçilik dahil ?? şimdiden teşekkür ederim.
Parça Fiyatlarına bir göz attım. Senkromeç set: 85 TL Orj. Komple Volan : 150 Orj. Devriyaj Set (Baskı+balata+bilya): 160 (VALEO - SECO MARKA) VAleo yu tavsiye ederim. Devriyaj çalatalı da değişir setle birlikte oda Orjinali 50 Tl çakması 25 TL civarı. Toplamda 445 TL gibi bir rakam Debriyaj aksamına gider. İşçiliği saymıyorum.
yok baskı balata volan şanzıman birde arka cam silikon ,fitilleri ve çamurluğun içinde bulunan çürükleri tamir edicek iyimidir fiyat ?
Anladım. Usta kaporta işçiliğini de eklemiş fiyata ozaman. Ama bana 1300 biraz fazla geldi. Yetkili servisler 900 tl ye yapıyo baskı balata değişimini. Yinede sen bilirsin kardeşim. Parçaları bide sen netten araştır istersen.
yalnız sadece baskı balata değil volan komple değişecekmiş ve şanzuman inmiş senkromeçler değişecekmiş birde dediğim gibi bagaj işi var pff arada kaldım yaptırsammı yaptırmasammı :S
Aklında soru işareti varsa. İyice araştır derim. Forumda aynı sıkıntıları yaşayanlar varsa yazarlar zaten. En azından birkaç ustaya daha sor. Aşağı yukarı aynı fiyatı veriyolarsa için daha da rahat eder.
arkadaşlar benm araç 1. vitese bazen çok zor geçiyor. Senkromeçtenmidir şanzıman inmeden çözemezmiyim?
Ben servise sorduğumda baskı-balata-bilye 570 TL civarında , işçilik de 200 TL civarı demişlerdi. baskı balata bilye değişince şanzıman yağını da değiştiriyoruz 60 TL de o toplam 730 TL civarında bir fiyat vermişlerdi. Diğer saydıklarınız ne kadardır onu billemem. (Accent Era İçin)
aracınız 1.3milenyüm kasa ise valeo baskı balata 100 tl volan ise 150 tl yağ 50 işçilik 150 bu 3 ay önce değiştirdiğim fiyattır...
arkadaşlar bende geçen sene ramazanda değiştirdim baskı balata bilya 120tl orjinal valeo aldım araç 1.3 klimalı fakat balata 1.5 çıktı şaseden kontrol edip öğle alın
1.300 tl çok yüksek fiyat benim aracında 3 ile 5 senkromec deişek fiyatını bilmiyorum ama kendim takacagım
Daha bugun 2008 model hyundai 1.5 dizel getz aracima baski balata degisimini sordum bandirma baştaş hyundai bayii 1.041 tl fiyat verdi bana özel indirim yaptiklarini belirterek 800 tl'ye yapacaklarini belirttiler