19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Baskı Balata Bitmiş

'Accent Forum - Club' forumunda behram tarafından 7 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. behram

behram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamünaleyküm arkadaşlar
    1998 model hyundai lx im var. Baskı balata bitmiş vites değiştirirken ses geliyor. Servise sordum 15 ocak'a kadar %25 indirim varmış gazetedede okumuştum. Servisde de 320 TL çıkardılar. 320 TL'nin içinde işçilik + parça ve şanzuman yağıda mevcut.

dışarıda 100tl baskı balata setine fiyat veriyorlar 100 tl de işçilik alıyorlar. Toplamda 200 tl yi buluyor birde yağ eklersek 30-40 herneyse eklersek 240 mak 250 TL diyorlar

servise mi gitsem dışarıda mı yaptırsam karar veremedim. Arada da 70 tl fark kalıyor. Servisi tavsiye edermisiniz. Sanayide güvenemiyorum. siz olsanız ne yapardınız :)

rastgele

2. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    garantili iş ve işçilik için 70 tl büyük bir fiyat farkı değil bence.. biraz mırın kırın yaparsanız 50 ye de indirebilirsiniz farkı. servis müdürünün elinde herşey...

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    servisle ufakta olsa pazarlık şansınız olur. istedikleri zaman bal gibi de indirim yapıyorlar. ben yılbaşında değiştirttim benim aracın debriyajını komple, şu an memnunum. başka işlemler de yapıldığı için net fiyat veremiyorum ama sonuçlanan bakım işlerinde parça fiyatları mevcut ordan bakabilirsiniz.

4. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle servis...

5. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR

6. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    kardeş vites değiştiririken bendede ses gelior.özellikle 1 den 2 ye takınca bu baskı balatadanmı yapıor. yoksa halatlı olduğundanmı?

Bu Sayfayı Paylaş