Başlıktakini hakaret olarak algılamayın. Hepimizin illüzyona kapıldığımızın bi göstergesi bu video. Sosyal Medyanın İnsanlar Üzerindeki Müthiş Etkisi - onedio.com http://www.youtube.com/watch?v=XD11el5P9LY Keyifli izlemeler.
Güzel bir tespit ve iyi bir calisma gerçekten. Kendimden biliyorum inkarda etmiyorum gerçekten böyle. Teknoloji diye deli ettik kendimizi.kim bilir neler kaçırdık
Ben bu adamın dediğini bi kere yapmıştım.Tatildeyken herkes günbatımını fotograf çekiyordu.Bıraktım onları izledim. Karşıdan çok korkunc görünüyor.Hani tapan insanlar olur ya herkes aynı yere bakar aynen öyle.
Aynen adam haklı. Ama insanlar farkında değil bazı şeylerin. Millet hep egosunu tatmin etme, hava atma peşinde. Adam paylaştığı resmi beğenilmeyince krize giriyo. Allah'a şükür 2 yıldır facebooka çok nadir giriyom artık milletin çığrından çıktığını görünce bende sosyal medyadan çıktım :-D bi bu forum var sanalda takıldığım :-DPsikolojik olarak gelecek nesil sağlıklı olacak gibi değil... Allah sonumuzu hayır etsin... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebook neredeyse hic kullanmadim. Tweet virt zirt beceremedim Forum disinda gundelik baktigim birsey de yok HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hımmm evet facebook u 4 yıl kadar önce bıraktım ancak profilimi silmedim bazı sitelere onun üzerinden girerim yada ara sıra online ödüllü oyun falan çıkar diye ve rahat ettim, sadece gerçek arkadaşlarımla buluşmalara katılıp birarada olduğum bir rc forumum var orada takılıyorum birde burada takılıyorum, orada da buradaki gibi kurallarımız var herkes gerçek şahsiyetini belli etmek zorunda ve geçenlerde ufak bir tablet pc aldım onuda ilk gün 12 saat elimden düşüremeyince bir kenara bıraktım haftada bir alıp kullanmaya çalışıyorum fakat benim çok çok acı bir bağımlılığım var PC başında çok fazla oyun oynuyorum ve çoğu offline tarzda bilgisayarla başbaşa oynadığım simulasyon ve yarış oyunları onu bırakmayı 15 senedir başaramadım need for speed shift 2 ye daldım bu aralar öncesinde de lock on ve falcon 4 oynuyordum fakat iyiki akıllı telefon sahibi değilim henüz
dogru tespitler. tahmin ediyorum ileride bu videoda anlatilan, dikkat cekilmek istenen seyler toplum icin ciddi bir problem olacak. facebook uyeligimi bir sene kadar once kapattim, linkedin disimda baska bir sosyal mecrada yokum, forum sitelerini saymiyorum, cunku buralar bilgi paylasimi. akilli telefonum dehi yok, eski tip bir nokia ile devam ediyorum. tek akilli cihazim bir tablet, onunla da sosyal aglarda olmadigim icin fazal vakit gecirmem. cocuguma tablet bilgisayari kontrollu veririm, mumkun oldugunca uzak tutmaya calisirim.