Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

basında hyundai

'Sohbet' forumunda fahrettin tarafından 18 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. fahrettin

fahrettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    <DIV style="MARGIN-TOP: 10px" id=switch_fontsize>
    <H4 id=switch_fontsize ="marBottom5px marTop20px">Hyundai ‘güvenilirlikte 11. sıraya yükseldi</H4>Güncel , Haberler

16.04.2010, Cuma
    <DIV id=habertext =lineheightnormal>
    Uzakdoğu’nun önemli markalarından Hyundai, dünyanın önde gelen Dünyanın önde gelen bağımsız araştırma kuruluşu J.D. Power and Associates’ın en son gerçekleştirdiği ve tüm markaların üzerinde gerçekleştirilen “araç güvenilirliği çalışmasında” 4 sıra daha ilerleyerek 11. liğe yükseldi. Öte yandan Hyundai, “lüks olmayan markalar” sıralamasında da ilk 6 marka arasındaki yerini aldı.

Hyundai Motor Amerika Şirket Planlama ve Müşteri Memnuniyeti Başkan Yardımcısı Frank Ferrera ödül ile ilgili şunları söyledi: “Kaliteyi öncelikli ilke olarak belirlememiz, bu tip araştırmalarda karşılığını veriyor. Tüketici aldığı ve hayatı boyunca kullandığı ürünlerde yüksek kaliteyi hak ediyor ve artık Hyundai markasını güvenle kullanıyor. Kalite ve güvenilirlikte elde ettiğimiz bu başarı, uzun dönem kullanım için beklentilere fazlasıyla cevap verdiğimizi gösteriyor”.

Araç sahiplerinin bildirdikleri problemlere göre “Araç güvenilirliği çalışması” yani VDS adı verilen kalite ve güvenilirlik araştırmasında, üç yıllık kullanım sonunda araçların sürüş, yol tutuş, fren, klima, müzik sistemi, koltuk, motor performansı, şanzıman, sürüş dinamikleri, iç ve dış dayanıklılığında oluşan problem belirtileri ölçülüyor.
    <DIV ="marTop20px pad5px lightblue text_blue">Kaynak : hurriyetoto.com

2. Misafir

Misafir Guest

Paylaşım için teşekkürler...

3. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    paylaşım için teşekkürlerrr yer gök hyundaihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hakketten taxi durakları artık era kaynamaya başladı

5. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Evet bugün bir yerde işim vardı. Arabamı park ettim. Solumda bir belediye otobüsü tam yanımda durdu. Şoför kapıyı açtı, bende camı indirdim. -Hocam kusura bakma, bişey soracağım. Bu günlerde ben her yerde sizin bu arabadan (Accent Era) görüyorum. Gerek ticari, gerek özel o kadar çok ki. Bu araçlar çok mu ucuz? dedi. -Fiyatına göre kaliteli bir araç, o yüzden çok tercih ediliyor, dedim. Fiyatları da 21.000 den başlayıp, donanım ve motor seçeneklerin göre 36.000 e kadar çıkabiliyor dedim.
    Milletimiz itibar ediyorsa bir bildiği vardır ;)
    Konuyla ne kadar ilgili oldu bilmem ama bu notu düşmek istedim.

Saygılar...

Düzenleyen : EraCan

Bu Sayfayı Paylaş