Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Basınç düşük uyarısının nedeni nedir

'LPG Sistemleri' forumunda olcaybastug tarafından 23 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Merhaba arkadaşlar formda aradım ama bulamadım. Yeni konu actım eğer varsa benzer konular affola. Benim lpg sistemi yine arıza yaptı. Depo full olmasına rağmen arabayı calıstırdıgımda lpgye gecıyor ve 1 sanıye sonra sankı gaz bıtmıs gıbı ötup benzıne gecıyordu.Atiker bayisine gittim bılgısayara bağladılar.Hata kısmında basınç cok dusuk uyarısı vardı. Usta regulatore baglı gaz borularını soktu baktı ve geri taktı. Söyle bir bakıp sorun gaz kesıcıden kaynaklanıyor yarın gel degıstırelım dedı. Ayrıca regulator uzerınde mını fıltre varmıs onu nezaman degıstırdın dıye sordu. Bu gune kadar 2 kez bakım yaptırdım ama oregülatör uzerındekı fıltrenın degıstıgınıgormedım. Yanı sadece normal fıltresı degısıyor ayar yapılıyordu. Sizce basınc neden düşer ve hangi yollarla çözüme kavuşabiliriz yani sadece kesıcının değişmesi yeterli olurmu? Ayrıca ustanın bahsettiği mini filtrenin her bakımda değişmesimi gerekiyor?Yarın gıdıp gaz kesıcıyı degıstırıcem ama merak ettim. Herkese saygılar.

2. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Arkadaşlar tekrar merhaba dün gittim gaz kesiciyi değiştirdiler. Şu an için sorun yok gibi.

3. dragreis

dragreis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bizdede oluyordu 120 km/h geçince oluyo pc de uyrı göstermiyor ustada çözemedi

Bu Sayfayı Paylaş