Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

başımızdan geçen ve ders alacağımız olaylar

'Sohbet' forumunda Hafizs tarafından 5 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burda başımızdan geçen ve ibret alacağımız,yada bidaha asla yapmayacam dediğimiz olayları yazalım.hembaşkasının başına gelmiş olayı görüp ders alırız.ve o hatalara karşı dikkatli davranırız.

ilki benden;izmirde asker iken gececi acil kayıt elemanıydım.uykusuz kaldıgımız için santral bize telefon bağlatırdı.kim olursa artık.biriyle 2 ay konuştum.msjlaştık.bigün buluştuk hafta sonu.arabasıyla beni almaya geldi.bindim de ne göreyim.KIZ TRAVESTİ ÇIKTI:)

siz siz olun görmeden etmeden asla teklif etmeyin konuşmayın:)

2:bigün bi bayan benden bi taş aldı.3.4 gün sonra getirdi bu taşın arasındaki plastikleri çıkardım büttün taşlar üst üste bindi neyapayım dedi.tekrar dizdim verdim.aradaki plastikleri çıkarmayın olmaz dedim gönderdim.aradan 15-20 gün geçmiş.polis elbiseli bi bayan geldi.o damla kesim taşlara bakıyordu.bunlar nasıl kolye olur.bu aradaki plastikler güzel değil dedi.bende dedimki ;geçen dengesizin biri bunu almış aradaki plastikleri çıkarmış getirmiş dedim.O BENDİM DEDİ;hala 6 yıl oldu onunla görüşüyoruz.her gördüğünde gülüyor.sabiha gökçende polis.gittiğimdede çay ısmarlamadan göndermez.lafı tam yerine oturttun diyor.

2. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncelllhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/smileys/flute3.gif

3. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    asla ama asla, asla dememek gerekir. yani büyük konuşmamak. iş yerim yogun ve haftada 1 gün bile izin kullanmadan calışıyordum. ama yanlızca ben ve bir arkadaşım. çünki bütün işleri biz biliyorduk ve bizsiz olmazdı. ne arkadaşlarıma ne aileme nede kendime ayıracak yarım saatim bile yoktu. dedem beni cok görmek istemiş. bir kere görüp öpsem diyeama ben işlerimden ötürü gidemedim ve sonunda dedem yogun bakıma kaldırıldı. yanına gittim ama artık cok gecti beni göremeden gözümün önünde öldü. ve ben parayı, kariyeri herseyi kenara bırakıp işi bıraktım. bir sabah merdivenlerden inerken ayy kaç yıl boyunca her sabah nasıl gittim,şimdi asla gitmemdiye hayıflanırken. o gün müdürüm aradı ve yardıma ihtiyacı oldugunu ve bensiz olamayacagını söyledi. sonuç ertesi sabah o merdivenlerden inerken büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim,çünki işe geri gidiyordumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifaslında bu olaydabirtek büyük konuşmamak değil, bu hayatta paradan kariyerden daha önemli şeyler oldugunun ve geç kalmamak gerektiğinide anlamış oldum

Bu Sayfayı Paylaş