110 BG + Chip Tuning = 145 Bg Era CRDİ Araç Chiptuner Nickli Can Arkadaşımızın Aracıdır.. Bunlarda Resimleri..
Orjinal bir eraya göre farkı, eibach 30mm helezon kit başelchip tuning güç ideal yazılımda 145ps 290Nm civarında.. Drag ve roll denemelerinde 150ps 300Nm civarında kullanılıyor..
1.4 benzinli eralara chip uygulaması yapılabiliyor mu? yapılırsa sonuç ne olur? 97 beygir arac. ne kadar beygir gücü ve tork artışı olur? chip uygulamasının fiyatları nedir?
Kardeş, umraniye sanayide bir usta var, tanıdık. onda orj. 110 luk 1.5 getz var. chip ve iyi bir hava filtresi var. 140 bgmiş. Kendisi sarj dinomosu, marş motoru tamiri yapıo. yani chipci değil. Ama dedigi, getzin iyi bir chip ve iyi bir hava kitiyle 120 bg yapılabilecegi. Yanındaki usta abi benzinlilere chip atılsa bile cok etkisi olmuyor dedi. bizim usta ben yaparım diyor. onun getz i gaza dokunuldugunda fırlıo. yarım debriyaj kullanmak gerekiyor 1. vitesde. Bana sen chipin ve hava kitinini parasını ayarla ben hepsini sana yapacam dei. Sence cok mu atıyor?
turbo olan araçlarda güç artışı almak kolay.. Fakat atmosferik olan araçlarda sizin 1.4 benzinli getz için bu kolay degil. Dizel 88likten chip tuning ile 120hp alabilir. ama sizin getzden alabilecegi max 10hp olabilir.. fazlasında avans vurur subap kırar, araç kısa sürede hararet yapar problem çıkarır.. vs.vs. gerek yok o yüzden bana sorarsan.. bende bu işi yapıyorum öyle birşey olsa zaten kendim söylerim senin arabanı yapmak için ama gerek yok.. i30 1.6crdi 115ps da 145-150 ps civarında sıkıntı çıkmadan oluyor. Düzenleyen : chiptuner
Can Bey Merhaba, 110 BG Getz chip update uygulamasiyla hangi degerlere ulasir? tesekkurler. Saygilar.