Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

banyo sonrası getz :)

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda Tilki52 tarafından 15 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    [​IMG][​IMG]

öncelikle herkese selamun aleykum..
    fazla resim cekmemisdim toplu atmak isterdim ancak suanda bosda durcagıma bunları paylaşiym istedim :)
    herkese iyi forumlar.

2. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hyundai logosunun altındaki kırmızı zemin nasıl yapılıyor ? araba full herhalde.konsoldaki krom bölgeler gözüme çarptı :=)

3. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    valla aldıgımda kırmızı kaplama vardı orjinalindede olabilir bilmiyorum o yuzden ama reklamcılar dahi yapar diye dusunuyorum :) evet sunrofflu 4disk fren modeli

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mugen rüzgarlık, App plaka ile daha güzel hal alabilir araba. Jantların siyah olması bana göre arabayı boğmuş. Ya jantların rengi değiştirilebilir yada kapı kuşakları gövde rengi yapılıp boğuklık absorme edilebilir.

Full Getz gibisi varmı, maşallah.

5. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    abi rüzgarlık benim icin 2.planda dedigin gibi siyah jant bana gorede boguyor app plaka isine gelince inan ön plaka daha kötu vaziyette yamuk yumuk duruyor app nin cezası olmasa coktan yaptırcam orjinalleri bagajda tutma cemiyet muhurlu app falan hikaye diyorlar ceza yazcak polis onlara bakmaz diyorlar

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mühür olduktan sonra sorun olmaz. Fransızi kesikli olursa elbet cezası vardır. İstanbul ince App yapıldımı sorun olmaz. 54 plakalar orjinal cemiyetten İstanbul ince App biçiminde basılıyor ;) Tek rüzgarlık hoş durmamış bence zaten mugen rüzgarlık en kralı 30-50 lira arası ;)

7. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    mugen ruzgarlık yapalımda arkalarada yapmaya gerek varmı birde jant degistirmek yerine boyasak aynı randumanı yakalarmıyım ayrıca pionerr ın cd caları var 8000 kusur serisi sd ydi unuttum simdi ben cıkma ekrenli almak istyorum double din i bizim mahallede barındırmazlar ertesi gun camı indirir calarlar :) demek istedigim pionerr ı bırakıp herhangi bir markanın cıkma ekranlısını alsam alısdıgım sesden daha kötu bir sesmi elde ederim

8. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    jantları takas edelim mi benim jantlara bak usta :) pionerin bende 7250 sd modeli vardı sonra navitech cihaz aldım double dın ilk başlarda ses değişik geldi ama şu an her binen sistem ne var arabada diye soruyor kaliteli ses çıkıyor sadece pionerde çok ince ayarlar var sesi tabi bana göre pioner daha çok ayar sunduğu için o daha iyiydi.app plakaya gelirsek her çevirmede bidaha görmeyelim diyolar bigün çok fena yapıştırcaklar.bende mühürlü alıp takıcam.

9. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    valla ciddimisin bilmiyorumda istanbulda olsan bakardık jantlarımıza duruma göre degistirirdik önce görmen lazım icine siner sinmez vebal altında koma beni :) app yi ondan dert ediyorum ama giresunda reklamcı tanıdık var yaz tatilinde karbon folyo yaptırmayı dusunuyorum plakaya en azından orjinal plaka neticede .. double din totalde kaca mal oldu bu arada bende dusunuyorum o tarz birsey ama bizim mahallede barınmaz yani öyle ekranı gorcekler bırakmazlar yani :) zaten arabanın alarmıda arızalı sanırım sigortaya baktım birsey yok birden bire calısmaz oldu mavi ısık yanmıyor ön camın orda erkan abi anlarmı bilmiyorumda anlarım derse sanırım 500evlerde miydi neydi goturup gosterirdim hemen sultangazide calıstıgım icin yakın sayılır :) pioner dan bende memnunum ekranlı teyp veya double alsam bile pioner ı bir kösede tutarım zaten hic ekranlı almasam bile kuzenimden pionerın ust modelini alcam takas yapcaz 9000kusur serisi varmıs onda :)

Bu Sayfayı Paylaş