Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bankaların hesap kesim ücretleri hakkında

'Sohbet-2' forumunda Halil Altunay tarafından 1 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    arkadaşlar merhaba;
    geçtiğimiz yıl bir miktar paraya sıkıştığımdan dolayı akbanktan 2000 tl kredi çekmiştim. önceki hafta elime bir miktar para geçti ve balon ödeme yapıp kredimin kalan borcunu kapatmak için akbanka gittim. tam hesabı kapatacakken 5 tl eksik kaldığı için kapatamadım ve daha sonra bankadaki personelin sonra 5 tl yatırır borcu yoktur yazısı alırsınız demesi nedeniyle gittim aradan sadece 5 gün sonra hesap kesim ücreti yansıtmışlar ve ödediğim paradan düşmüşler. deli oldum... kredinin her türlü faizi ve masrafını ödediğim halde nasıl bunu yaparlar. az önce bankadan doküm aldım adamlar benim her seferde yatırdığım 3-5 küsür fazla paradan yılın ilk yarısı için aldıklarını da yeni öğrendim. şimdi dilekçe örneği yazıp bankadan paranın geri yatırılmasını talep edeceğim.
    konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımın bilgilendirmesini rica ederim.
    teşekkürler.

Düzenleyen : haltunay

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
  3. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi bide eğer elektirk su tlfon vs parasını eksik yada gününü geçirip ödediğin an bankalardan kredi çekmek zorlaşıyo bunuda çıakrdıalr başımıza daha neler görecez bilmiyorum...yaw doğuyu kötülemek yada kıskanmak değilde arkadaş onlardan alamadığı aksine üstüne verdiği parayı bizden çıakrıyolar ya delleniyorum böle çeşit çeşit şeyler çıkarıncahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Hesap isletim ücreti ne yazıkki geri alınmıyor. Bende yurtdısına cıkıcagım için hbsc den hesap actırdım. Yurtdısına havale yapmak için parayı yatırdım hesabıma. Aksam eve gidip parayı yolladım. Fakat daha 3 gunluk hesaptan bile hesap işletim ücreti olarak 2.7 euro kesmişler. Haram zıkkım olsun. Teleficiyle iş yapmak bosuna yasaklanmamıs. Bosuna küfür ettirip adamı gunaha sokuyorlar...
    Kredi kartı için kesilen para geri alınabilir, fakat hesap işletim ücretlerini geri yatırmıyorlar. Piyasada kredi kartından para almayan bir iki bnaka olmasına ragmen " kendini helal bankacı" olarak tanımlayan faizsiz bankalar bile hesap işletim ücreti kesiyor. İster kredi ödensin ister ödenmesin eger hesabınızda 1 gun bile para tutarsanız kesilir.

Düzenleyen : qaan88

5. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bu gün akbank müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım, karşımdaki danışman pişkşn pişkin 2 adet otomatik ödeme taimatı verin gibi bişi dedi bende ne münasebet dedim. madem sizin bu konuda insiyatifiniz var bende vadede olan birikimimi çekerim dedim. ben kayıt açtım size dönecekler dedi yarın dönmezlerse iadeli taahütlü bir şekilde itiraz yazımı göndericem ordanda bişi çıkmassa fatih kaymakamlığının verdiği davayı emsal gösterip ilçe tüketici heyetine gideceğim. burda amaç sözkonusu 70 tl değil amaç kazıklandığımı hissetmek olduğundan sizlerle paylaştım gelişmeleri bu başlıktan duyuracağım.
    saygılar.

Düzenleyen : haltunay

6. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Öncelikle geçmiş olsun kardeş.
    Aynı olay benimde başıma geldi,müşteri hizmetlerini,bankayı aradım iade alamadım.
    Bende yazdım bi dilekçe verdim tüketici mahkemesine,kısa bi süre sonra mahkeme lehime sonuçlandı, bankadan aradılar paranız iade oldu diye.
    Ancak sistem otomatik kesiyo falan dediler,onada biz müdahale edemiyoz dediler,bunun için bi otom.ödeme talimatı verin dediler,hadi daha fazla uğraşmayım dedim elektrik ödemesi verdim kurtuldum bu işten,yoksa 3 ayda bir işletim ücreti kesiliyodu.
    Umarım sizde çözüme ulaşırsınız.

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Aynı durum benimde başıma geldi hesap işletim ücretini geri vermiyorlar 32 küsür kemişlerdi akbank yine ama en az 2 otomatik ödeme talimatın varsa kesmiyorlar...
    Maaş müşterisiysende kredi kartı yıllık kullanımücretini bir sonraki ay kartına geri yatırıyorlar.

8. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    evet arkadaşlar iki gün önce akbank hesap kesim ücretimin iade talebime olumsuz olarak mail dönmüştü. bu gün maltepe kaymakamlığı tüketici hakem heyetine dava dilekçemi verdim. yasal süre üç ay ama orda görevli hanım 1 ay içerisinde size akbank dönmüş olur dedi.
    tüm gelişmeleri buradan size aktarmaya devam ediyor olacağım. eğer bu tutarı geri alırsam babamın kredi kartınada el atıp hakkımı aramaya devam edeceğim.
    mevzu kesilen 3-5 kuruş değil mevzu hakları olmadan aldıkları hatta hesabımdan habersiz çaldıkları parayı geri almak.
    saygılar.

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok Şükür Hesabımda Para Yoktu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif..Zaten Açarken Anlaşmıştık 1 Kuruş Bile Bişey Alınmayacaktı..Hesap Ücreti Vs Gibi Ücretler..

Düzenleyen : Ersin Cerrah

10. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    dün kaymakamlığı aradım. karar çıkmış sadece kurulun imzası bekleniyormuş 15 güne sonuçlanır dediler. zaten talebim olumlu karşılanmış. bakalım akbank ne yapacak bu durumda ?

11. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Hadi hayırlı olsun,umarım sende kurtulursun.

12. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben maaş aldığım banka ile çalıştığım için herhangi bir hesap kesim ücreti yada kredi kartı masrafı almıyorlar

13. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Otomatik ödeme talimatı verin.Kurtulursunuz

14. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben tüm hesaplarımı iptal ettirdim, sadece ziraat ve bankasya ile çalışıyorum.

15. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Paşa paşa geri verecek kestiğini. Banada yeni mesaj yolladı işbank. kart aidatı isteyeceklermiş de... derhal kartımı kapatın diye talimat verdim. 3 yıldır almıyorlardı. maaşıda ordan alıyorum üstelik.

16. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    evet arkadaşlar merhaba;
    bankanın kestiği 67.50 tl hesabıma geri iade ettiler. bunu resmi bir yazı ile adresimede bildirdiler. çok uğraşmadım ve bence değdi.darısı tüm mağdurların başına.
    ben muradıma erdim konu kilitlensin dicektim ama bu başlıkta sorunu olanlar paylaşım yapabilir bence
    saygılar..

Bu Sayfayı Paylaş