Balataları degistirdikten sonra firen tam kilitlemedi. Biaz kullanınca düzelirmi yada ne yapmam lazım
Biraz kullanınca düzelecektir bu süre zarfında dikkatli kullanmalısınız Sent from my iPhone using Tapatalk
Disk ve balatının birbirene alışması için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Değiştiren ustanın söylemes lazım 30-40 km boyunca ani fren yapma gibisinden. Zamanla normale döner.
sagolun balataları kendim iş yerinde degistirdim.dediginiz gibi cogunluk aynı seyi söylüyor. havalarını aldırmam gerekirmi. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balata değişimi sırasında diskleri torna yaptirin bence. Sadece eski puruzleri duzeltmek bile fren tutuş ve mesafesini artırıyor. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zamanla düzelir biraz gezin dolaşın biraz sert fren yapın, eski diskler ve balatalar frene basa basa zamanla yüzeyleri girinti çıkıntı yapar yeni balata taktığınızda o balatanın yüzeyi düzdür ama diskteki pürüzler izler kalır ve diskteki bu eski çiziklerin tümseklerin çukurların olduğu yere balata tam sürtemez tam temas olmadığı için yeni balata ile frenler tam tutmaz zamanla alışır bu bir rodaj süresidir tıpkı arkadaşların dediği şekilde yani
slm arkadaşlar bendede 2000 hunydai accent yumurta kasa var debrijajı bazen sertleşiyor ama viteslerde sorun yok acaba nedendir bide bujisini kendim degiştire bilirmiyim ne marka kullanayım bilgisi olan varmı
debraj sertligi halatını dwgiştirdinde düzelir.bujı kablolarınıda degistirmen icin anahtarını bulman şazım oda heryerde bulunmuyor. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi