Arkadaşlar öncelikle hyundai sahibi olmaktan ve burada bulunmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum, 5 gün evvel 2013 model hyundai blue mode plus sahibi oldum, aracın önceki sahibi geçtiğimiz yılbaşında 33000 km'de serviste bakımlarını yaptırmış. Araç şuan 38500 km'de, şimdi ben aracın bakımını yıl başında mı yaptırmalıyım yoksa 45000 km'ye geldiğinde mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bakım aralğı 1 yıl veyya 15000km dir. Garantinin devam etmesi için 45000 kmyi doldurmasa bile 1yıllık süre dolduğundan yılbaşında bakıma girmeli aracınız. etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığım sahibi bakım kartı vs vermedi sadece aracın kullanma klavuzu var serviste hayyyam'ın dediğini söyledi sanırım 500 tl civarı tutacak hyundai'nin sitesinden baktım. Teşekkürler.
servis i arayıp aracı sorgulatın kaç km de gireceğiniz yada hangi tarihte gireceğiniz belli olacaktır.
Benimde bugün aracın km dikkatimi çekti 18bin olmuşuz. Şimdi biz geçen yıl 12bin le yıllık bakıma girdik. 15bin de de bu aracın bakım kmsi. Servisi aradım gelin dedi doğal olarak. Napsam zaten temmuzda da yıllık bakımı. Sıkıntı olur mu? Şuan tek boş vaktim bu cuma gözüküyo. Haftasnları kapalı galiba. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi