Herkese merhabalar 2010 i20 1.4 aracım var yeni aldım 8.ayin sonunda muayenesi var gitmeden bakımlarını yaptırmak istiyorum servisi aradım 600 tl istediler açıkcası pahalı geldi sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum daha önce bu şekilde başlık açılmışsa şimdiden özür dilerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
600 lira makul gibi duruyor. Sanayide orjinal parça taktıracak olursanız hemen hemen aynı hesaba gelir. Sanayinin ucuz olmasının sebebi genelde yan sanayi ürünler kullanmalarıdır. Bence servise yaptırın kafanız rahat olsun. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yetkili servisten hava, yağ, mazot (son bakım değişmişse gerek yok) filtresini alıp yan sanayi polen filtresiyle sanayi de usta ya değiştirirseniz daha ucuza gelebilir. (Tabi yağ da alacaksınız).
ORJİNAL parçalarını dışardan temin etme şansımız var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm yetkili servislerden orjinal dilediğiniz parçaları temin edebilirsiniz. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam afyondaki servisi aradım dışarıya parça vermiyorlarmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağ deyişimi hava polen filtreleri rutin 10 bin bakımı hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım teşekkürler hocam ORJİNAL temin edemezsem öyle yapacam sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle bir saçmalık olamaz. Tüm Servisler parça temini ile yükümlüdür. Bence genel merkezi arayın SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle mi bilmiyordum hocam Pazartesi öyle yapayım o zaman Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustalık diye bazı servisler tabeladan geçiriyo. Parçayı o yüzden vermiyodur. Az kazanmak tatmin etmiyo demekki
Yetkili servislerin yedek parça birimleri ayrıdır. Direkt gidip, şase numarasıyla istediğiniz parçayı alabilirsiniz. Ellerinde olmayan parça olursa da, ücretini ödeyip siparişle getirirler. Gittiğinizde parça satışı yapılmazsa direkt hyundai assan genel müdürlüğü arayın. Tapatalk ile gönderildi.