Merhaba abilerim.Model yükseltmek için aracımızı değiştirme planımız var kısmetse.Admire 1,3.Şuan 31,000 km de.Ama senenin fazla olması gereği triger zamanı geldi. 1-Ağır bakımı yaptırıp satsak daha kazançlı mı olur? 2-Bu bakımda başka hangi kayışlar değişir? 3-2.3. viteslerde senkromeç sorunu var.4000 devirde vites atınca zorlanma ve ses çıkıyor.Bunu yaptırıp mı satmalıyız yoksa satarken belirtmeli miyiz? 4-Araç 31000 de orjinal km si ama kaporta kısmında bolca boya var.Cisim düşmesinden ön kaput değişti.(Kaza olmadığı belli çünkü far ve tampon fabrikasyon,radyatör paneli fabrikasyon).Sol ön çamurluktan arka çamurluğa kadar park yerinden çıkarken araca sürtünüp çizilmişti boyandı.Sağ ön çamurluk ve kapı park yerinde çarpıp kaçma sonucu boyalı.Sizce bu araç kaç TL eder. Biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler.
aracınızı yaptırın komple öyle satın bence fiyat konusunda piyasa göre fiyatını belirleyebilirsiniz herkezin aracının kendine göre bir değeri var burdan değer biçmek yalnış olur
Ömer kaput değişmeden önceki fotoğrafını 15 16 farklı açıdan çektim.Ama diğer yerlerin fotoğrafı yok hasar az diye önemsememiştim.
olsun sen yine de şimdiki hallerini de çek. Hatta eski fotoları vardır ordan gösterirsiniz... Eğer yine hyundai alacak olursanız sönmezlere gidin takasta iyi sayıyorlarmış her araca...
Aracınıza alıcı çıkarsa durumunu söylersiniz, bakımı kendi de yaptırmak isteyebilir. Ben 2002 Accenti 99.900 de sattım, satarken 100.000 bakımının geldiğini adam gördü ayrıca akü değişecek dedim, kabul etti, belki almak isteyen bakımı kendisi yaptırmak isteyebilir.