Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bakım kalemlerinde fahiş fiyatlar

'Detaylı Temizlik' forumunda Engin_eer tarafından 12 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. Engin_eer

Engin_eer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Engin GÜL
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Merhaba arkadaşlar,
    Bugün başından geçen olayı taze taze sizinle paylaşmak istiyorum.
    Antalya cangarlar serviste Bakım için kullanılan motor yağı piyasa değeri kdv dahil litre başına 26,2 lira iken 39 liraya yakın fahiş bir fiyat ile BAKIM detayına dahil edildi. Benzer yağın Mersin Derya servisinde 31 lira olduğunu telefonla öğrendim.
    Özetle sadece 6 litre yağ dan kaynaklanan fazladan ödediğim 75 lira, mersindeki servise göre ise 50 lira.
    Müşteriyi yolunacak k.. Olarak görmeleri gercekten çok düşündürücü, dikkatinize sunarım.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şikayet edin hakkınızı arayın. En basiti Assanı arayın yada mail atın. Öyle yada böyle paranızı geri alabiliriniz.

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, maalesef servisler müşteriyi kazıklamak için elinden geleni yapıyor, bunu önlemenin yolu ince eleyip sık dokumak, bakım için ayrıntılı teklif alabilir, yağınızı kendiniz götürmeyi teklif edebilirsiniz mesela

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Hocam assanla görüşün... Benzer durum benim başıma da geldi... Araç garantili olduğu halde 4 aylık aracın antifriz miktarı -12 derece çıktı ve bunun için benden 35 TL aldılar... Assanla 1 ay hafta da en az 2 kere aradım... İlk bakıma gittiğimde paramı iade edeceklerini bildirdiler...

5. cenk_33

cenk_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    cenk karacakaraoğulları
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Mesela bende yağ-yağ filtresi-yakıt filtresini değiştirmeyi düşünüyorum..Fakat sırf Serviste koyulacak yağın kalitesini-hangi marka yağ koyacaklarını bil-e-mediğimden erteliyorum...(Yani atıyorum Sanayide herhangi bir Yağcıdan kendim alsam ilk tercihim olan Mobil1 i alabilirim örneğin!)

Yağ değişimi konusunda yağımızı kendimiz alıp Servise gitsek rica-minnet etmeden sıkıntısız bir şekilde yağ değişimi yapılırmı? Yoksa mırın kırın etme olayları yaşanırmı? Başına gelen varsa bilgilendirilirsek sevinirim...Unutmadan birde Servis nekadar işçilik ücreti alıyor yağ değişiminde?

(Bu arada geçenlerde sanayide yağcının yanına gittim..Castrol Edge Dizel yağı 4 LT si 100 TL idi..Hatta Usta bu biraz pahalı,istersen bundan biraz daha ucuzuda var dedi..Dolayısıyla şayet sizin Antalyada gittiğiniz Serviste şayet Castrol kullanıyorsa arada ki uçuruma bakınız..)

6. Engin_eer

Engin_eer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Engin GÜL
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Cangarlar shell helix ultra diesel ab-l 5w-30 yağ kullanıyor.
    Litresi KDV dahil 30u geçmemesi gerekir, nitekim 26 liraya buldum ben.
    Litre başına 39-26=13 lira fark büyük .

İşcilik ise saat başına 77 lira.
    Yağ değişimine en az 1 saat yazarlar.
    Garanti devam etmese servise rest çekerdim zaten.

7. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    I30 aracımın 60.000 bakımı yaklaşıyor ve bakım fiyatı 570 tl gibi birşey. Bakıma gittiğimde polen filtresini değiştirmeyeceğim 110 tl ordan, hava filtremde K&N 40 tl de ordan yani 150 tl kârım olacak..

8. ihkci35

ihkci35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 yıldır 2008 Dizel Getz kullanıyorum aracım 117bin kmde. bu kmye kadar bir çok kez farklı şehirlerde yetkili servise gittim. Her gittiğim yerde farklı fiyatlar farklı tarifelerle karşılaştım. En son direksiyondan gelen ses sebebi ile izmir de yetkili servise gittim. Öncelikle Şikayetimi dinleyen müşteri danışmanı müsvettesinin ukala tavırlarıyla karşı karşı kaldım. sonrasında sorunun tespit edildi ve 450TL fiyat çıkartıldı. Yedek parçanın KORE yada İstanbul dan geleceği bahanesi ile aracıma herhangi bir işlem yapılmadı. Ancak 80TL ücret alındı. snrasında İşim sebebi ile Elazığ iline geldim. Fırsat bulup Elazığ'daki yetkili servise fiyat sorduğumda parçanın 3TL olduğu ancak 1.5 - 2 saatlikte işçilik ücretinin alınacağını belirttiler. Çıkardıkları hesapta 120 TL idi ve tespit ile ilgili hiçbir ücret almadılar. Fiyatı kabul edip aracımı tamire bıraktım. Teslim aldığımda direksiyondan gelen ses kesilmişti. Şimdi bilgisi olan arkadaşlara sorum şudur; bu izmir deki servisi ve o seviyesiz saygısız (3) - (5) kişi ile muhatap oldu diye kendini reis-i cumhur zanneden şahsı nereye şikayet edebilirim? Bu fiyat farklarının olması doğru mudur? Fiyat farkları ticaret ahlakına uygun mudur? Saygılarımla...

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Çakırlarmı Yükselişmi?Hyundai nin İzmirde zaten iki servisi var.Oradayken firmanın yetkilisine bildirseydiniz bence daha iyi olurdu.

11. ihkci35

ihkci35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Siz hangisinden memnunsunuz ? ... Servis müdürüne gitsen çalışanını korur elbet prosedür böyle der geçiştirir. Ben kendi kurumumda böyle bir şikayet alsam beni topa koyarlar. Bu nasıl zihniyettir? Bu nasıl adalettir? ... markadan soğutuyorlar gerçekten...

12. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Beniö araç Çakırlardan çıkma ve 90bin km ye kadar bakımları orada yapılmiş.Yaptıran arkadaş çok memnun olduğunu söyledi.Bunun haricinde çevremden duyduklarımda çakırlerın daha iyi olduğu yönünde.Çünkü yükseliş her telden çalıyor.

13. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bende elazığlıyım aracımın 45 bine kadar bakımları elazığda altıntaş otomotivde yapıldı ancak bende pek memnun kalmadım... malatyada kavuklar otomotive ilk gittiğimde hiç mumnun kalmamıştım ancak arka tampondan kaynaklanan sorun için gittiğimde çok güzel bir karşılama ve ilgi alaka vardı ancak bunun orada çalışan kişiden kaynaklandığını düşünüyorum...

14. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    isa bunu beğendi.
  15. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Bakım konusunda benim de canımı yaktılar. Servis görünümleri değişmiş ve eskiden duvarda asılı olan periyodik bakım fiyat listesi kaldırılmışlar (Tekirdağ ve Çorlu). Elinde mevcut olan var mı arkadaşlar?

16. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Merhaba bülent bey aynı sıkıntı bende yaşadım atmaşa gitmişinizdir bende direksiyonda tıkırdı vardı servise gittim sırf kontrol 5 saat sürdü bana 2000 tl bir masraf çıkardılar tabiki ben yaptırmadım
    turbo hortumu değişek dedider:380 tl
    debriyaj balatası:600 tl
    sırf ön aksdaki toz lastikleri için bütün aksı degiştirmeye kalktılar :450 tl

ben böyle bir servis hayatımda görmedim ordan çıktım kendi ustam var ona gittim turbo hortumunda çatlak bulamadı aksda bir sıkıntı gözükmüyor debriyaj balatasıda aynı bir sıkıntı yok şaşırdım kaldım ne yapacagımı...

Bu Sayfayı Paylaş