Slm arkadaşlar 2007 model accent era sahibiyim.Aracım Nisan çıkışlı yani Nisanda 24 ay doldu ama ben bakımı unuttum ve yaptıramadım.Fakat aracımın km si 27500 de. Şu an itibariyle garantim bittimi acaba yapacak bişey varmı ? https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
anladığım kadarıyla aracınıza az biniyorsunuz.. zaten hyundai nin verdiği garanti göstermelik garantidir.. bir şey olup gittiğinizde aaa o da ne kullanıcısı hatasıdır muhakkak yüzde99 .. o yüzden kafanıza takmayın.. güle güle binin bir şey olmaz.. benim aracında bakımı geçti garantisi varmış yokmuş hiç umrumda değil.. yoluncak kaz değilim.. yaptırcam yaptırcam bir sorun olunca kullanıcı hatası .. hadiyin ordan derler adama..
getirin getirin birşey olmaz diyeceklerdir.. öyle dedikleri için de sen bakıma götürceksin.. buraya kadar sorun yok.. sorun arıza çıktığında gösterecekleri muamele.. siz hatırlatacaksınız bana demiştiniz getirirseniz hallederiz garanti devam eder demiştiniz.. düşüncekler düşüncekler hatırlayamayacaklar ben olacakları baştan sana söylim sonra şaşırma eheheh
valla bi arızam var ön tarafta garantiden yaparlarsa bakımı yaptırırım.yok garantin bitmiş parayla derlerse direksiyonu sanayiye çeviririm...
teyze oğlunun admire dizeli 10bin bakımını sanayide yaptırdı 25binde 20bin bakımı için servise gitti garantisi hala devam edio okadar takmayın bi çaresi bulunuo...
burada önemli olan arkadaşın dediği gibi servisten çok(yani ok gel garantin devam eder derler ama gerçek ciddi bir arıza çıkınca takınacakları tavır önemli) fabrika önemli. neden derseniz kullanma kılavuzunda şu ibare var. bakım daki faturalarınızı garanti bitene kadar saklayın herşey iyi gider ciddi arızayı servis garantiden ya yapar ya yapmaz ama yaparsa fabrika ya servisin yada oto sahibinin başına ekşiyebilir. özde siz haklı olursunuz ama fabrikada haklı aradaki servis olur. yada mahkemeli vs..uğraş dur.
servisteki bsayar kayıtları ile faturanızın ve yapılan parça değişikliklerinin tutması lazım. servis bana küçük bir defter verdi. yaptıklarına işaret koyup kaşe ve imza atıyorlar. ödediğim paranın faturasınıda ona zımbalıyorum. 1 ay sonra 2. bakıma gidecek ilkin fazlası buji değişmesi lazım bakalım kaça patlayacak. geçen sene 140 idi
Motor garantisi bitse bile kaporta devam etmesi lazım, ayrıca bakımı yaptırmamakla tamamen garantiden çıktığını düşünmüyorum...
Bakımını nasıl unuttunuz merak ediyorum.Karnınız acıkınca yenek yemeyi unutuyormusunuz. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Bencede kaporta garantisi devam ederek ama motor garantisi bitiyor.
Bence biran önce gidin servise bakımınızı yaptırın.. Garantiye bişey olmadığını düşünüyorum ben.. Garantiyi geçtik o arabanın hava filtresi ve yağı bayağı bir kirlenmiştir öncelikle bunu yapın.. Kolay gelsin
Dün uğradım servise anlattım derdimi.servisteki arkadaşlar problem olmayacağını halledeceklerini söylediler ,en azından kendi bayilerinde .ama nasıl olacağını tam olarak anlatmadılar.(anlatamadılar) cumartesi gününe bakım için randevu aldım. acaba bu konuyu öğrenebileceğim assan da bi merci varmı?zannetmiyorum ama..!