Arkadaşlar merhaba, aracım 2016 model i-20, 1.4 mpi. 75000 km'de. Malum bakım fiyatları epeyce arttı. Servis de sürekli bir şeyleri değiştirmenin peşinde. Üstelik indirim kampanyası olsa bile indirim yapmıyorlar. Bu yıl bakım için malzemeleri kendim alıp ustaya işçilik verip taktırmak istiyorum. Bu araçlarda ağır bakım, triger kayışı gibi şeyler var mı? Yoksa yağ ve filtre değişimi yapıp balata kontrolü yaptırmak yeterli midir? Bir de araca uygun malzeme olarak hangi markaları seçmeliyim. Yağ: Castrol, edge prof. 5-30/C3 uygun mudur? Araca uygun filtreleri nereden temin etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, kesinlikle doğru hareket olur. Seçtiğiniz yağ uygun ve iyi sorun yok ancak aldığınız yere kesinlikle dikkat etmelisiniz sahtesi çok fazla. Bu nedenle internette kendi resmi distribütörleri tarafından satılan Liqui Moly, Mobil daha garanti bir yağ olarak karşınıza çıkar. Filtreleri de filtremarketim'den orijinal Mann olarak temin edebilirsiniz. Bunun haricinde aracın balata-disk-fren hidroliği, alt takım kontrolleri, yağ su kaçak kontrolleri gibi şeylere bakılmalı. Bujileriniz daha önce değişmediyse mutlaka değiştirilmeli, nikel bujiler için 30-45 bin arası değişim gayet ideal ancak 60 bin kadar da gidebiliyor. Ağır bakım için nitelendirilebilecek şeyler için 90 bin km idealdir, bu kmlerde şanzıman yağı-filtresi, v kayışı gibi spesifik şeyler değiştirilmeli. Aracınızın trigeri zincirli ve herhangi bir kronik sorunu da olmadığı için motor ömrüne eşdeğer gidebiliyor, yaklaşık 400-500 bin km kadar bir ömrü oluyor istisnalar hariç.
Çok teşekkür ederim hocam. Peki bu yağın 4 litre olanı yeterli olur mu? Geçen yılki servis fişinde 3,6 lt yazıyordu.
Sizi bulmuşken bir şey daha sorayım. Ben aracı ilk aldığımda 52 bin km'deyken bir ustanın ısrarıyla şanzıman (otomatik) yağını değiştirdim. 1 yıl geçmeden sanzımandan yağ sızıntıları oldu ve epeyce bir masrafla şanzıman yakıt pompası değistirilerek sorun çözüldü. Tamir sonrasında dijital ekranda yakıt tüketimi 100 km'de 15 lt olarak gösteriyordu. Şimdilerde 10.7'ye kadar düştü. ( Aracı hep şehir içi kullanıyorum ve araçta lpg de mevcut) Bu 10.7 rakamı bana çok fazla geliyor. Hesaplamadim ama bu kadar tüketim olacağını sanmıyorum. Belki birkaç bin km uzun yol yaparsam bu rakam düşer diye tahmin ediyorum. Sizce ekranda yazan bu tüketim oranı normal midir?
Ben Sanayi ve servise fiyat soruyorum. Genelde 3 yıldır servis sanayiden az bi farklı söylüyor. Bende servise yaptırıyorum bakımları. Sanayi 3700 servis 4400 vermişti geçen sene haziranda mesela.
Şanzıman yakıt pompası değildir o da, a4cf1 şanzıman o kmlerde nasıl bu hale gelir akıl alır gibi değil. Ustanız doğru şeyi önermiş, yağın kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor ancak doğru yağ koymakta en az değiştirmek kadar önemli. Yakıt konusu ise şehir içinde maalesef normal çünkü araç 4 ileri, eski tip verimsiz ama sorunsuz bir şanzımana sahip.
Cüzi fark için sanayide yaptırmaya değmez bence. Eskiden yarıyarıya fark ediyordu. şimdi bazı marka modeller için yine öyle fark edebilir ama dediğiniz gibiyse 1000 1500 tl için sanayiye götürmeye değmez neticede servis bakımlı araç 2. El satışta arabaya değer katan bir unsur.
Garantisi bitmemiş araçlarda serviste, fiyat biraz yüksek cikiyor...garanti sonrasi çok guzel indirimler verebiliyorlar
Eranın bakımına 5200 küsür demişlerdi içinde antifiriz vs yoktu. Yağı da bulamamıyorlarmış . Fabrika 5w40'ları bitirin artık demiş . Sanayideki antifiriz+ bakım+ debriyaj körüğü+ v kayış 4600 mal oldu . Serviste bu ek işlerle beraber 8000 çıkamazdıı galiba. Gözümün önünde yapılsın da
Farklı servis farklı fiyat verir muhtemelen ama bana verdikleri fiyat böyleydi. Bende servisi tercih etmiştim.
Servisler eskisi gibi degilki...biraz işi bilen gidip dükkan açıyor aldığı maaşın 10 katını kazaniyor