herkesin kadir gecesi mübarek olsun.hayırlı ramazanlar. benim sorum 80bin km gelmiş bi starexte normal bakım haricinde(yağ filtreler fren ayarı vs hariç) nelerin değişmesi gerekiyor? triger kayışı 60binde değişmişti.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..bu arada araç 2003 model tci Düzenleyen : adem61
Sizede hayırlı ramazanlar. Starex kullanıcısı arkadaşlar sorunuzu cevaplayacaklardır. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Hiç Birşey Değişmeye Gerek Yok Normal Bakımları Yapılsın Yeterli 120000 E Gelince Komple Ön Arka Balataları Atın Yenisi İle Değiştirirsiniz..Tabikide Komple Kayış Takımları Gergileri Falanda Değişecek..
Kılavuzda 40 binde bir değişmesi gerektiği söylenen difransiyel ve şanzıman yağını değiştireniniz oldu mu?
Arkadaşlar benim bir vosvosçu arkadaş merak etti, 2 yıllık şanzıman yağından örnek aldı ve mikroskopta baktı, gördüki şanzıman yağının içi tamamen metal çapak parçalarıyla dolu. Bence bu durumun herhangi bir yoruma ihtiyacı yok Bu yüzden bende 2008'de aldığım 2006 Starexin şanzıman orijinal yağını alır almaz değiştirdim, bir fırsat olunca hem şanzıman hemde difransiyel yağını tekrar değiştireceğim. Zararı yoktur, zaten değiştirmesi ucuzdur.