Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bakım fiyatı..

'Getz Forum - Club' forumunda peace tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bügün bakım yaptırdım arkadaşlar..fiyat olarak fikirleri alabilirim..
    hundai serviste yaptırmadım 260 tl istediler...
    speedy de yaptırdım önçeden de seedy de yapılmıstı memnün kaldım.
    speedy orjinel mi parça kulanıyorsunuz dediğimde evet dediler..bilgisi olan varsa yardım alabilirim.fiyat olarak deyişen parçalar..
    y.sentetik mtor yağ =59.45(castrol)koyuldu..
    yag fitresi=12.71
    hava f =19.07
    yakıt f=35
    klima =22.12
    polen fitresi =13.45
    cam antivirizi=6.15(cam antivirizi istememistim koymuslar yeni fark edim sıvı sabun vardı içinde bosaltım koyulçaktıçç sorun olurmu açaba..
    k.d.v=30
    toplam =190 tl ödedim..
    artı olarak muayene yaptılar üçretsiz ..baska bişi varmı sorunlu bozuk parça çok şükür hiçbişi çıkmadı..sadeçe bu lastikleri açele deyiştirin dediler ..

tolgaburakhan bunu beğendi.
  2. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence serviste bakım en iyisi ben arabayı aldığımda triger setini değiştirdim dışarıdaki fiyat ile servis arasında 20 tl oynuyordu arada uçuk fiyatlar yok inanın serviste yaptırmak daha iyi hemde parçalar 2 sene garantili

3. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    2sene garantili yapıyorlar..ve arada 70 tl fark var..serfisin verdiyi ücretin için de..klima f cam antifriz.yok tu kulandık ları yağ konusunda ise hiç beyenilmiyor.. 55 kmde yağ deyişimi yaptımıstım..serviste 10 gün kulandım..peder dedi bunebiçim yağ kontrol için bakmıs..15 yılık bi meslek olarak yapmıs biraz anlıyor..deyiştirmisdi..saten birinçi engel yağ olmustu benim için tabiki ağır bakımlarını serviste yaptırıyorum..

4. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    bunun yetkılı servısten farkı nedır ucuk fıyat, bu kadar para verdıkte sonra yetkılı servıse gıtsen daha ıyı en azından yarın arabayı satarken dersın yetkılı servıs bakımlı
    benım arabayı aldıgımda 96.000 km deydı full yetkılı servıs bakımlı 100.000km bakımı ıcın servısten fıyat aldım 250 lıra dedıler bende sanayıde kı parcacımdan castrol 10w/40 4lt yag -yag fıltresı-hava fıltresı-polen fıltresını 70 lıraya aldım sanayıde 20 lıraya degıstırttım tabı fıltreler yan sanayıdı ama hıcbır sorun yok

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    70 lira için dışarda yaptırmak bana mantıksız geldi.Ben olsam yaptırmazdım.110 TL falan olsa belki.Ama o rakamda çok

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Servisten farkı işçilik almamışlar onun dışında pek ucuz sayılmaz parça fiyatları. Serviste 7 tl olan hava filtresine 19 tl yazmışlar. Bir de klima 22,12 tl olan bakım nedir? klima gazı mı dolduruldu?

7. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben serviste çatır çatır pazarlık yapıyorum parça fiyatında oynama yapamıyorlar ama işçiliğin fiyatını baya bi aşağılara çekebiliyorlar

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Avrupada herkes speedy ve onun benzeri yerlerde "senelik yapılması gereken bakımlarını" yaptırıyor. Araba üreticisinin yetkili servis bakımı diye dedigi seyleri burada speedy tarzındaki yerlerde yapabiliyor. Zamanında avrupa birliği mahkemesine basvurmuslar ve kazanmıs. Bizimlerde böyle bir basvuru yapsalar iyi olur...

9. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    arkadaşlar bugun arabamı 80000km bakımına soktum. Yağı ve bor power bostancı sanayısınden aldım (castrol 10/40) 95 tl verdım. Ordan uçar servıse gıttım. önce motor içi temizleme sıvısı kullandılar. Sonra normal bakımı yapıldı. 80000 bakımı+motor temızleme sıvısı+antıfırız degısımı+fren ayarları ve temızlıgı toplamda 192.79 tlde servıse odedım. toplamda 287 tl odedım. kullandıkları motor temızleme sıvısı ve benım aldıgım bor powerın resmı.

Uploaded with ImageShack.us

10. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    klima gazı olurmufitre unutmusum pardon..

11. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    sadeçe 70 deyil..bikere güler yüz yok en azından benim gitiklerim de bana hundai servis fiyatı içinde olmayan lar var polen f..yok.cam antvrz yok.yazmadıklarım da köple her şeyi kontrol etdiler arka firen balata temizlen di motor temizlenmişşş bügün baktım tertemiz ben bilmiyordum..
    bide kulandıkları yağ 4lt 79tl hundai nin kulandıyı yağ kaç para sordunuzmu..markasını..
    ne bilim eski araçı hep servisin de yaptırdım ..neden se gezt de olmuyor bi firenleri yaptırdım..ozamana kadar durmaz..tiriger z. falan deyiştirirdim harelde..bende fark etim işçilik yok ama parçalar biraz yüksek..onuda sorun etmedim orjinel olsunda çogu yerde 7/1o tl yan sanayi ama hep orjinel yazarlar arayıpta sordunuz da orjinel kadar kaliteli derler..

12. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    gerçek ten çok memnun kaldım..isterim ben de..
    bişi daha var ben hiç pazarlık yapmadım ve yapmayan kişiyim..bana 200tl dediler..tamam dedim anaktarı verdim ben gidiyorum..nereye dediler..yemek yiyeçem dedim..telimi aldı bitin çe arayalım bi aksilik falan olursa ..verdim 1.30 dk sonra geldim..bitmişdi..hesapda olmayan seylerde yapıldı dedi ...borçunu 190 tl dedi onasıl oluyor 200den 190 iniyor ..deyişen fazlalık ları söyledi motor temizliğini demiş olabilir ben duymadım.bügün fark etim..kredi kartı taksit oluyormu dedim olur kaça böleriz dedim siz kaç isterseniz olurdedi 4 e bölündedim..en sonunda neden bukadar iyi davrandınız indirim taksit falan araçını getiren basında dikiliyor ..siz verdiniz gitiniz ondan dedi :))))bu da entarasandı..güveniniz için tkler dedi..

13. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ben sizin gibi yapamıyorum..

tolgaburakhan bunu beğendi.
  14. Jander

Jander Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İzmir'in sevimli yetkili servislerinden birisi mayıstaki bakımda fren balatalarımın değişmesi gerektiğini söyledi.125 tl'cik fiyat biçti.Aylardan Şubat 11.000 km yaptım üzerine ,özel servisim halaidareeder baharı görür diyor.Opel yetkililerinden yeterince tiksinmiştim zaten baktım ki sorun opel bilmemne değil."Yetkili Servis"ler haşırdatıyor.
    Şimdi gelecek bakım için 350 tl diyorlar.Sanayide 160 tl.İki filtre,yağ değişimi için kıllatmaya değmez.
    Ha illaki benyetkilide yaptırırım içim rahat olur satarkenöyle derim diyosanız,eyvallah saygı duyarım.

15. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    olcay hocam birşey sormak istiyorum benim araçta 80.000 geldi ve c.tesi bakım yaptıracaktım.bu motor içi temizleme sıvısı ne oluyor nasıl kullanılıyor?birde bor powerhakkında bilgi verirmisin.benim araç benznli+lpg li...
    Düzenleyen : sedatu

16. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yağı değiştirmeden önce koyuyorlar araba 15 20 dk rolantide calısıyor. Amaç motor içinde olusan kurumları fılan temızlemekmiş.http://www.protec-tr.com/default.aspx?pid=68634Uçar servisteki ustalar baya övdüler. Fiyatıda 53Tl. Bor power ise işe yaradı sayılır araba daha sarsıntısız çalısıyor. bence kullanmaya değer. Bor powerda bostancı sanayısınden 45 Tl aldım. Benim aramda hem benzin+lpgli. Servistemi yaptıracaksınız?

17. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    serviste yaptırmıyorum ama serviste çalışan arkadaşım var usta amcasının dükkanı var orada yapıyoruz bakımları.servisten mi aldınız protec ti?

18. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bakımdan sonra bir poşete koyup eski hava filtresiyle beraber bana verdiler. Bende belki formdaki arkadasların ısıne yarar dıye atmadan önce fotosunu cektım. Tabi eşimdende fırçayı yedım.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gifSehpanın uzerınde onların ne işi var diye.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

19. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    okuyunca dikkatimi çekti. Bor Power için yağı değiştirmeden önce koyuyorlar demişsiniz. bilgiçlik olarak algılanmasın ama yanlış yapılmış, yağ ve yağ filtresi değiştirildikten sonra 10 dakika ısıttığınız aracınıza stop ettikten sonra en az 5 dk boyunca çalkalanmış bor power'ı aracınızın motoruna, (yağına) koyacaksınız. Böyle yapılsaydı daha çok fayda görülürdü. Teşekürler..

20. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Motor temizleme sıvısı ıcın oyle soyledım. Sanırım yanlıs anlasıldı. Bor poweri yag ve yag fıltresı degıstıkdten sonra sızın soyledıgınız gıbı kullandık.

Bu Sayfayı Paylaş