Eveeet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım getzimi 1 hafta önce bakıma sokmuştum bugün aracımı teslim aldım yan sanayi farların ayar sorunu dışında bir sıkıntı çıkmadı çok şükür onlarda salı günü tekrar değişecek size tavsiyem mali durumunuz iyiyse yan sanayi almayın!!! Aracıma yapılan işlemlere gelince 4 amortisör değişti, farlar değişti, v kayışları ve gergi bilyaları değişti, salıncaklar değişti, debriyaj üst merkezi değişti, filitreler değişti, arka tampon iç demiri değişti, teyp değişti, havalandırma ışıkları onarıldı, fren diskleri tornada düzeltildi, far ampulleri osram night breaker unlimitedle değiştirildi(farlar ayarsız olmasına ragmen performansı gayet başarılı), arka bagajda eğrilik vardı tampon altında 2009 yılındaki ufak kazadan sonra usta düzeltmeden tamponu takmış tamir edilmiş gibi göndermiş(çok pis küfür ettim kim yaptıysa kaporta işini) eğrilik giderildi, rot ayarları yapıldı. tüm bu işlemler için ustama 200 tl işçilik verdim parça fiyatlarına gelince; Mondreo Amortisörler 4 adet 400 TL Debriyaş üst merkezi hava filitresi mazot filitresi toplam 100 TL Osram Ampüller 60 TL Alt salıncaklar 110 TL diye hatırlıyorum Farlar yan sanayi çifti 250 TL (Orjinal fiyatını bilen varsa yazarsa sevinirim) Tampon Demiri 110 TL V kayısları Gergi Bilyaları takım 75 TL Salı günü Far sorununuda halledersem geriye keyfini çıkarmak kalıyor
Geçmiş olsun güle güle kullanın. Sanırım çoğu parçayı yan sanayi almışsınız, çünkü salıncağın tanesi orjinal 100-130 lira arasında. Farın tanesi orjinal 200-230 lira arasında. Fakat orjinal olupta motorsuz olanları var onları sakın almayınız. 510 yada 511 kodlu olanlar motorluydu tam hatırlayamıyorum. Monreo amortisör almakla iyi etmişsiniz.
Teşekkür ederim farlar yan sanayi salıncakların tanesi 110 tl civarıydı tam hatırlamıyorum onların fiyatını farlarıda yan sanayi aldığıma pişman oldum ama sadece 1250 tl parça fiyatı tutunca dahada fazla açılamadım açıkcası bakım zaten yeterince yordu maddi açıdan:s