Akşam Saat 22:00 Civarında Eve Gelirken Teybin Sesi Açık Şekilde İlerlerken Işıklarda Durdum Yanıma Gelen Trafik Polisi Aracından Bağırarak Genç Çek Kenara Aracı Dedi Aracımda Tesisat Yok Ama Ses Açıktı Neyse Çektim Evrakları Verdim Araca Söyle Baktı Tesisat Bulamadı Alkol Testine Soktu Ondada Bişi Çıkmadı Ve Bombayı Patlattı Aracında Cam Filmi Var 140 TL Ceza Kesiyorum Dedi Tabi Bahane Ürettiği İçin Çıldırdım Dedim Bahane Üretiyosun Söyle Böyle Ve Yazdı Dedi Şuraya İmza Atmanız Gerekiyo Dedi Dedim Hiç Bi Yere İmza Atmıyorum Ver Ruhsatımı Dedim Aldım Ve Saya Saya Bindim Bunların Hepsini Duydu Tabi Eve Geldim Biraz Araştırma Yaptım Tmm Araçda Film Yasak Ama Belli Bi Kural Yok İnternetten Baktığım Şeylerdede Bi Kaç Yoruma Baktım Ve Yazanlar Şunlar Ayrıca cam filmi ile ilgili bazı polis memurları arabayı bağlamakla tehdit ediyor.İlgili dosyada da belirtildiği gibi cam filmi için ilk önce yazılı ihtar almanız gerekiyor 2.kez cam filminden yakalanırsanız arabayı bağlama yetkileri var.Bliginiz olsun. CAM FİLMLERİ AMERİKA DA EYALETLERDE TONLARINA GÖRE YASAKLANMIŞTIR. AMA TONLARINA GÖRE BİZDE DE ORTA TON CAM FİLMLERİ SORUN ÇIKARMIYOR AMA BAZI ARAÇLARDA O KADAR KOYU FİLMLER YAPILIYORKİ SİZ İÇERDEKİNİ İÇERDEKİ DE SİZİ GÖREMİYOR ÖZELLİKLE HAVA KARARDIĞI ZAMAN AMA GÜVENLİK FİLMLERİ DE İSTANBUL GİBİ KAP KAÇ IN YAYGIN OLDUĞU BİR ŞEHİR DE ŞART BAYANLARIN SÜREKLİ TRAFİKTE RAHATSIZ EDİLDİKLERİ BİR ŞEHİRDE OTOMOBİLİN İÇİNDE ÇALINABİLECEK EŞYALARIN GÖZÜKMESİNİ ÖNLEMEK ADINA CAM FİLMİNİ ÖNERİRİM... BİR YARARIDA KAZA ANINDA CAMIN YÜZÜNÜZE PATLAMISINI ENGELLER VEDE TONLARINA GÖRE %30 DAN %65 E KADAR ISIYI YAZIN ARACIN İÇİNDE AZALTIR VE %99 ULTRAVIOLE(MORÖTESİ) IŞINLARIN ARACIN İÇİNE GİRMESİNİ ENGELLER ÖZELLİKLE BEBEK SAHİBİ OLANLAR İÇİN OLMAZSA OLMAZ BENCE ÖNEREBİLECEĞİM İKİ MARKA VAR ÖNCELİKLE LLUMAR SONRA SOLARGUARD (ZIEBART) Bu İki Yorum Çok Dikkatimi Çekti Gelelim Benim Konuma Tmm Yazdı Artık Bunu Ama Aracı Tek Ben Kullanmıyorum Annemde Kullanıyo Ve Bildiğiniz Üzere Kadınlara Sıkıştırma Kapkaç Konusunda Yararlı Bi Konu Diğer Bi + Sı Ben Eski Aracımda 6 Takla Attığımda Camların Hepsi Patladı Ama Yapıştığı İÇin Dağılmadı Buda Güvenlik Acısından Güzel Benim Aracdaki Flimlerde 2.numara Şimdi Ben Hangi Yolu İzlemeliyim. Ve Adam Bana Dediki 1 Hafta İçinde Bi Daha Çevirmeye Filmden Girersen Bağlarız Aracı..
Geçmiş Olsun . Polislerin Yeni Ceza Kaynagı Film Ve Xenon Far. Film Tamam 1-2 İdeal. ama Öyle bir Camlar Varki Simsiyah İçerde Ne Var Göremiyorsun. xenon Farada Yazsınlar İyi Yapıyolar...
polis yanına geldinde ses açıkmış kısmadın yaaa hürmetini eksik etmişin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifo an senin cezan kesilmiş gerisi bahane benimde birader polis memuru polisler yanına normal vatandaş geldiği zaman saygı ister ilgi ister aslında bu olmalımıdır bi yerde olmalıdır polisn vatandaş üzerinde bi ağırlığı ama bazılarıda senin bahsettiğin gibi okunu çıkarıyor arkadan bi miktar ceza gelir kanısındayım allah beterinden korusun geçmiş olsun diyelimm
Herşeyde bir hayır hikmet aramalı. Ceza yemenize gönlüm hoş değil elbet ama madem başa gelmiş.Belki de ceza için durmasaydın Allah korusun az ilerde başına başka sıkıntılar gelecekti.Hiç birşeyin garantisi yok elbette.Sen yine de bardağın dolu tarafına bak derim.Canın sağolsun kardeş geçmiş olsun. Ne yaparsın baz insan da böyle egosunu tatmin etme yoluna gidiyor. Tabi ki yasal ölçülerde hakkımızı arayalım.Bu konuyu buraya taşıdığın için de teşekkür ederim.Kazasız sürüşler. Düzenleyen : tahirabi
Tabiki Ama Cezayı Yazdı Gitmiş Bide Muaniye Gönderiyo Ceza 140 Muaniyedede Para Veriliyomuş 150290 TL Boşa Para Onlara Göre Bakıyorumda Para Çok Kolay Kazanılıyo Ayrıca Ben İmzalamadım Bu Cezayı 1 Hafta Sonrada Araçı Bağlarım Dedi
geçmiş olsun !! polisler böyle işte yollarda okadar lüx araç var hepside filmli . onlar senin benim gibileri çekerler işte. güçleri bize yeter.. açıkçası kendilerini hiç sevmem .
arkadaşım yanlış anlamazsan ayrı konu açmadan burada bir soru sorayım. benimde bir tane eds cezam var. mart ayında yedim cezayı. bana resimler ceza falan geldi . fakat ne internette nede mtv yi yatırmaya gittiğmde sorgulattım . orada görünmüyor. acaba ödemesem sorun olur mu ?
arkadaşım senın tc ne yazılıomuş benım de vardı arabayı satarken çıkmadı araştırdım tc ne yazılıyomuş hiç merak etme ılerde kesın karşına çıkar dıyolar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
Benim de önceki aracımda radar cezam vardı. Ödemedim, senin dediğin gibi de bir yerde görünmedi. Aracı da sattım, problem olmadı. Artık sonrası Allah kerim diyorum
geçmiş olsun keşke hiç uğraşmasaydın polis gelince kısıverseydin sesini gidince yine devam bu arada bende bişey sorayım tesisat yasakmı ? arabalarda Düzenleyen : getz34
Benim bildiğim müzik tesisatı arabanın içersinde, nasıl lpg tadilata neden oluyorsa, tadilata neden olduğu için yasak değil ama kusur fakat müzik tesisatını yaptırıp muayeneye girip onaylatırsanız sorun olmuyor. Bunu yapan bir kişi tanıyorum izmirde... Düzenleyen : Kuzey
benimde tesisatım varda muayenede sorun falan cıkmadı 1 kere polis çevirdi oda gördü bişey demedi yasak değil o zaman sanırım ama yüksek ses müzik dinlemek yasak olabilir o zamanda tesisatın bi anlamı kalmıyo
Hakketten yaa ben sesini açamadıktan sonra ne zevki varki gerçi bende geçen ay muayene girdiğimde sadece bassı çıkardım adam stepneye rahat ulaşabilecegi düşünşün diye çıkarmıştım iki anfiyi ve tesisatı görünce vayy sağlam tesisat yapmışsın dedi geçti gitti bir sorun olmadı ama benimde bildigim kadarıyla yasak ama şöyle yasak trafikte insanların dikkatini bozacak şekilde yüksek sesle dinlersen yasak diye biliyorum düşünsene yola dalmışsın bir anda yanında bomba gibi bir ses patladıgını adamda panikse ne oluyor demeye kalmaz al sana trafik kazasıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Gökhan'ım , s600'ü 760'ı çevirmek biraz sıkıyor ... anca 6-7 ekipli genel uygulamalarda çevirirler ... Mesela Mustafa Keser'i İstanbul'un hiçbir yerinde hiçbir ekip çeviremiyor ...
aynen xenonlar mafediyor bizleri.... benim camlarda 1 numara güneşteyken film olduğu bile belli olmuyor sanki orjinal renkli cam gibi duruyor
<!--[if gte mso 9]><> <o:OfficeSettings> <o:RelyOnVML/> <o:AllowPNG/> <oixelsPerInch>72</oixelsPerInch> </o:OfficeSettings> </><![endif]--><!--[if gte mso 9]><> <w:Word> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:Trackatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <wunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfInvalid>false</w:SaveIfInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <wonotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>TR</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplex>X-NONE</w:LidThemeComplex> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndark/> <w:EnableKerning/> <wontFlipMirrorIndents/> <w:OverrideTableStyleHps/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <wonotOptimizeForBrowser/> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="&#45;-"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:Word> </><![endif]--><!--[if gte mso 9]><> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemi="true" DefQat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="ing 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" Qat="true" Name="ing 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" Qat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Semi="false" UnhideWhenUsed="false" Qat=