iyi aksamlar bu aralar baglama calmaya merak sardim universitede okuyorum bos vaktim cok en azindan bos vaktimi degerlendirmek istiyorum baglamadan hic anlamiyorum kisa sap uzun sap falan varmis yeni baslicak biri olarak hangi baglamayi onerirsiniz bilen biri varmi acaba bütçem 200-300 arasi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir bağlama kursu yetkilisi veya evinde bu tür kursları veren biriyle temas kurmanız başlangıç için iyi olacaktır. Belki forumdaşlarımız arasında da bu tür uğraşıları olanlar vardır.
bugun bende sordum kisa sapi calmak icin parmaklar uzun sap icin el hareket eder dedi kurs ucretide ayda 4 kez grup 80 tek 140 dedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben çalıyorum, yaklaşık 10 yıldır elimde bağlama var ama eğitim olarak sadece 2 yıl geçirdim. kısa sap uzun sap çalma kolaylığı olarak ayırt edilemez. bunun yerine hangi türde türkü/müzik çalmak isteyeceksiniz bu önemli. en çok dinlediğiniz türküyü hangi bağlama çalıyorsa onu almalısınız. birçok türkünün hem uzun hem kısa sapla çalındığını farkedersiniz ama önemli olan hangisiyle daha "tatlı" geldiğidir. bu nedenle o türküyü kimden dinliyorsanız onun çaldığına bakın. 300 liraya giriş seviyesi bir bağlama bulunur, iyi birşey 1000tl'den başlar.
Hangi şehirde oturduğunuzu bilmiyorum fakat İstanbul'da ismek var Ordudaysanız ormek var sanırsam. Bu gibi devletin mesleki eğitim veren kurslarından giriş seviye eğitim alabilirsiniz.
https://urun.n11.com/telli-calgilar/saz-baglama-set-kampanyasi-kisa-ve-uzun-sap-secenegi-P142761997 internette buldum bunu yorumlarda baslangic icin iyi diyolar kararsiz kaldim valla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ISMEK varmış internetten gördüğüm kadarıyla veya gençlik merkezleri oluyor oralardan ücretsiz eğitim alabilirsin.
enstrüman işi çok önemli, çoğu insan müzik aleti çalmaya başlarken uygun fiyatlı müzik aleti alıyor ve bulabilirse uygun fiyatlı hatta bedava ders arıyor. aslında uygun fiyatlı enstrümanları çalmak daha zordur. uygun fiyata alınan dersler de aynı şekilde insanı çalmaktan soğutabilir. tabi ki herkes istediği bütçeyi ayıracaktır ama bir enstrüman çalmak için çok uygun fiyatlı çözümler genelde olumsuz etki yapar.
abi baglamadan anlamiyorum ki bi dukkana gidip ordan almaya kalksam adam hangisini iyi derse onu alicam mecbur baglamadan anlayan kimsede yok tanidigim burda Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet genclik merkezi varda onlar yazin oluyomus galatasaray ba arkadasim demisti ama ona bi bakim abi sağol fikir icin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haklısın, ben de aynı hatayı yaptığım için sana tavsiye veriyorum sen bütçe 300 mü demiştin, ben bir buradan sorayım, ıspartada hocamın tanıdığı varsa bağlama da bulabiliriz.
abi cok iyi olur valla alip hemen calisasim var ama anlamiyorum iste baglamadan kotu bisey alsam hevesim kaçar diye alamiyorumda Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dün baglamayi aldim 350 liraydi 270 e aldim yasli bi amcaydi baya bi pazarlik yaptim ogrenciyim falan dedim nakit alinca verdi artik baglama duttan yapılmış ve uzun sapli adamda caldi sesi hosuma gitti ilk basta evde youtubeden videolari izleyerek yapmaya calisicam kalin notalarin yerlerini ogrendim 2 saatte baya hevesliyim insallah ogrenirim iyice Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi