Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bagajdan hoparlörlerin alt kısımları ve görünüyor?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda boraumut tarafından 23 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapağı falan var mı acaba,buna mı takmamışlar??0 aldım 2008 1,4 era.kablolar falan eğilince meydanda hep.bir de bagajın zeminine halısı ıslanmasın diye birşey sermek istiyorum,bir yerde gördüm 100 ytl kaymaz özel kaucuk gibi bişey,önerisi olan var mı?

2. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir de kolçakları soracağım ya,geçen bir era gördüm koltukları falan çok değişik güzeldi ve kolçaklıydı.acaba adam kendimi yaptırmış koltukları falan,servise sordum koltukların falan sıfırdan değişmesi gerekiyormuş bi koltukta 1000 ytl civarındaymış,kolçağın kendisi 100 ytl civarındaymış ama orjinal istersen böyle olur dediler,yani servis çare değil buna,heralde dışardan yaptırmak gerekiyor,o da biraz basit kaçar heralde değil mi? yaptıran var mı?

3. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ankarada eskişehir yolunda neziroğlu sanırım....kolçak 36 ytl dedi elinde tekmiş fakat koltuğa takmak için aparat gerektiriyormuş onuda kazalı bi eradan sökeriz sana 50 ytl ye patlar dedi atladım hemen yapın diye 10 dak geçti benle ilgilenen kişi takamıcaklarını koltuğun döşemesini sökmeleri o aparatıda kaynakla koltuk iskeletine tuturmalarıgerektiğini söylediöyle deyince bıraktım bende ısrar etmeyi zaten ertesi gün balıkesire dönmem gerekiyordu....
    Düzenleyen : tuscaan

4. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizin arabanın bagajından da hoparlörlerin kablosu ve alt kısmı görünüyor mu?

5. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet tabiki görünüyor bir koruma,kapak vs bulunmamakta....eğer mutlaka kapatcam diyorsanız bir fibercide oraya uygun kapak yaptırılabilir üstünüde bagaj kaplamasıyla aynı renk bir kumaş ile kaplarsınız çok güzel olur....

6. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir arkadaş şikayet sitesine bu konuyu yazmış da ordan merak ettim,bagaja ekstra bir şey serdinizmi siz?pisliğe ve ıslaklığa karşı?

7. schumi50

schumi50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum bende yeni aldım. select modeli. kolçak select ve style modellerinde var. bagaj konusuna gelince hemen bir döşemeciye gittim muşamba kestirdim siyah renkte çokta güzel oldu tavsiye ederim. ayrıca 20 ytl tuttu koku yapmaması ve temizlik kolaylığı için kesinlikle tavsiye ederim

8. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya muşambalar hafifya kenarları falan kıvrılmadımı?ölçüsünü dükkandamı aldı döşemeci?

9. schumi50

schumi50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum bagajdaki döşeme sabit değil zaten çıkardı muşambanın üstüne koyup ona göre kesti cuk diye de oturdu. bu arada muşambayı zaten döşemenin üstüne serdim kendi döşemesini çıkarmadım o yüzden de yumuşak olması sorun olmadı

10. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    çok önemli bişey değil çoğu araçta oralar açık durur

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    gri damalı bildiğiniz muşambalardan serdim malum benim bagaj çok kirleniyor ama muşamba koruyor

12. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler arkadaşlar..

13. Misafir

Misafir Guest

Ben servisten bagaj havuzu almıştım onu koydum bagaja tam oturuyor era için yapılmış.Kenarlarıda yüksek sıvı filan döküldüğü zaman alta geçmesi imkansız...

14. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bagaj havuzu dediğiniz stepnenin yanındaki şey değil değilmi?bagaj zeminin en üstüne mi uygulanan birşey?maliyeti ne olmuştu?

15. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  16. Misafir

Misafir Guest

17. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Linkteki farklı birşey hocam. Benim dediğim, sizin düşündüğünüz gibi bagaj döşemesinin üzerine koyuluyor. Era için özel yapılmış ve bagaja tam oturuyor. Kenarları 2-3 cm kadar yükseltili. [/QUOTE]

peki ne kaç ytl?

18. Misafir

Misafir Guest

peki ne kaç ytl? [/QUOTE]

Hyundai Bayraktar dan 80 ytl ye almıştım...

19. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler hocam..

20. Misafir

Misafir Guest

Benim bildiğim özellikle açık bırakılır,hoparlörden çıkanses bagajın içinde daha güzel yayılır, özellikle baslar.....

Bu Sayfayı Paylaş