Merhaba arkadaşlar. 1-2 gün önce elektrikçi bir arkadaşım 1 metre kadar LED şerit verdi. Bende boş durmasın diye bagaj ve tavan aydınlatması yaptım. Öncelikle aracım HB olduğu için nereye takacağım konusunda kararsız kaldım. Bende sağ ve sol kısımların altına koymaya karar verdim. LED'leri 4 parça halinde kestirdim. Sağ ve sol 12şer led yapıyor. Uçlarına lehim attırarak kabloları bağladım. Elektriği bağlamak için çok uğraşmadım. Eski lambanın ampülünü çıkardım doğrudan oraya sardım ve bantladım. Sağ taraftaki LED içinde stepnenin altından kablo çektim. En son şöyle bir görüntü oldu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Bagajı tamamladıktan sonra elektrikçi bir arkadaşımın yardımıyla kalan LED'i tavan lambasına bağladık. Ben beceremedim ama o kıvırıp sıkıştırdı. Sonuç olarak şöyle bir şey oldu. Fotoğraflar için kusuruma bakmayın, makinem olmadığı için kardeşimin telefonuyla çektim. Düzenleyen : berkan52
Gece çok hoş duruyor. Birde tam ortaya kırmızı yada mavi düşünüyorum. Yakında kabinim geliyor hoş olur diye düşünüyorm.
Emeğine sağlık güzel olmuş.fakat renkli bir led kullansaydın daha hoş olabilirdi. ben bir önceki aracımda mavi rengi tercih etmiştim araçta parlement mavisiydi çok hoş olmuştu. saygılar.