Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bagaj Kapağındaki Eksik Parça Fotoğraflı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda İsmail ÇINAR tarafından 18 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim Era nın bagajındaki içkapak eksik çıktı aradım bu üretimler böyle dediler bir bilgisi olan varmı sizinkilerde aynı sıkıntı oldumu servisi aradım 30 tl.hyundai 30 tl lik parçayı takmamış
    . Enterasan bir durum..

2. evt son üretimlerde parça kısmak maksadı ile bu parçayı koymuyorlar..

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    yaw bukadarda olmaz yaa bari o parcayı tak kötü durmus ya hadi direksiyonda olmasın metal amblem ama bari onu tak yaw.bunları gördükçe admire mi daha cok seviom en azından cam açma tuşlarında ışık bile var:D:D

4. Emre Ömür

Emre Ömür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    usta expolarda donanımı çok kısmışlar diye biliyodum ama senınkı start be abi startda niye olmaz ki...

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Parçamı çalıyo yoksa piyasadaki diğer araçlara uyummu sağlıyor ne denir bilmem ama taksanda takmasanda çok önemli bir parça değil,sen bilirsin.

6. Misafir

Misafir Guest

Benim bildiğim çoğu arabada yok...

7. ilk seride olupta sonrasın dayoksa resmen parça çalıyor demektir öteki arabalara uym sağlamakta söz konusu bence olamaz herkez farklı görünmek ister...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. Misafir

Misafir Guest

Yanlış düşünüyorsun, amaç maliyeti düşürmek ve bunu sırf Hyundai yapmıyor, Corsa'da makyaj aynası bile yok, 40.000TL'lik Vectra'nın farları plastik, kaput'u aliminyum, Megane'ninde çamurlukları plastik....bunun gibi daha bir sürü örnek verebilirim.

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim yumurta kasada da bu parça yok,

10. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    şimdiki üretilen araçlarda yok diye bir duyum var

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sadece hyundaide yok bu durum.yukardada dediğim gibi birçok markada bu döşeme malesef yok,hyundaıde bundan sonraki araçlarına koymamış.koymadı diye tebrik etmiyorum tabiki keşke koysaydı.yukarda çoşkun hocam diğer arçlardan örnek vermiş.mesela meganenin yan çamurlukları plastik demiş,plastik olsa yine iyi.ön tampon yan çamurluklar arka tampon resmen mika'dan yapılmış,vurduğun zaman çatlamıyor direk dağılıyor,bu durumda lagunadada cliodada aynı...bide sağlamlıktan bahsederler maliyet düşürmek için yapmadıkları şey yok.Ama bunlar göze gözükmüyor sırf markası renault diye kimse çıkıpta isyan etmiyor,fakat hyundaıde en ufak bir şeyde kıyamet kopuyor ben buna kızıyorum...hyundaiyi koruduğumdan değil yani....

12. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Admirelerdede bu parça yok acaba bizde temin edebiirmiyiz merkezi kilit motorunun sesini biraz keser belkide https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif

Bu Sayfayı Paylaş