Arkadaşlar Bagaj kapağında yazan" Hyundai Accent Gl 16 V " yazılarını nereden bulabilirim bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.
vardır tabikide abi hayırdır yazıalrı mı cıktı ?? bence cıktıysa abi hiç takma daha iyi duruyor hatta iz kalmıssa misina ile iyicene kazı abi sıcak su ile temizle ( bence) ama isterseniz illa yapıştıracam diye servislerde vardır...
Abi çıkmacılara bi bak ben sadece 16 V yazısı için 30 lira civarında para vermek zorunda kaldım. İbişin biri (küfür edemiyorum sinirimden) 16 V yi direk kopartmış kopartırken de bildiğiniz çizmiş. Yani 0 almayın hatta ve hatta 2000 kasalarda galiba sticker şeklindeydiöyle birşey bulun hem daha ucuza kurtarırsınız hemde çalınma düşme riski olmaz
Geçen gün Hıyarın birisi arkadan vurdu yaptırdım ama Accent Gl ile 16 V yazılarını bulamadım şimdi onları arıyorum.
Enginciğim Arabayı satıp , Era almaya karar verdim artık bu miadını doldurdu, onun için satarken tam olsun diyorum.
Abi servisten temin edebilirsin bizim mpi yazıları bile 18 lira gibi bir para olsa olsa 20-25 verirsin ama çıkmacıları dolaşır ararım diyorsan başka tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
komutanım cok gecmiş olsunnn.... benden sana bir tavsiye era alacağına elentra al daha iyi kullanmışsan yol tutuşunda falan erayı katlar cok güven veren bir araba...
Sayın abim, bende 1 gitmişti. yaptığım şu oldu. ince ve yumuşak aleminyum buldum. 6 ebatında çizip makasla 1 kestim yapıştırmak için etli çift raraflı bant kullandım. 6 ile aynı kalınlığa geldi ve bir yapıştır pir yapıştı şimdi çıkmıyor Ya çıkartma alacaksın yada kalın olan yazılardan bulacaksın uyduracaksın. En iyisi kendi yaptığın derim.
Geçmiş olsun komutanım.Yetkili serviste mutlaka bulursunuz.Bende bu tür konularda titizimdir.Araba fabrikadan çıktığı gibi eksiksiz olmalı,yazıları tam olmalı.Hatta 2002 yılında aynı şekilde kaza yapmıştım arkadan çarptılar.Ve yaptırdıktan sonra yazısı takılacaktı.Orjinalini bulamadılar.Sonradan bilgisayarla yazılmış yazı takmak istediler.Kesinlikle kabul etmedim.Yetkili servisi olan akid plazaya gittim orjinal yazısını 10 dk'da yapıştırıp verdiler... @Ersin balkan kardeşim yazının çıkması olurmu?