arkadaşla bagaj havuzu yaptıran varmı.accent eralara uyumlu bagaj havuzları ne kadara yaptırabiliriz.antalyada yapan usta yer varmıdır?
arkadaşım bu bagaj havuzunu tavsiye ederim bende www.ypsplast.com dan sipariş verdim ürünü yolladılar,havale ücretini yatırdıktan sonra arayıp bir sorun olup olmadığını kargoya ne zaman vereceklerini sorduğumda bayağı ilgilendiler ben çok memnunum
bagaj havuzuyla alakalı olmasa da bagajlarımızın yan kısımlarında file yok sanırım.. yani benim Era'da yok.. Onu nasıl tedarik edebiliriz biliyormusunuz??
orjinal istemiyorsan buna bak istersen fiyatıda uygun 7,22 tl. http://www.hepsiburada.com/dreamcar...spx?categoryid=264124&productid=otev10100
ahmet abi ilgilendigin için tesekkur ederim. Yalnız onlardan aldım ama bizim araclara pek uymuyorlar. baska bir bagaj havuzu konusunda görmüştüm bende o ileden istiiyorum diye mesaj yazdım ama ilgilenen olmadi... EEE herkes Ahmet abi degil.
bence pek iyi bi görüntüsü yok. sonuçta bagajda yumurta taşımayacaksın herzaman. şöyle güzel kilimler oluyor onlardan ser bitane. zaten bagaja koydugun şeyler poşette oluyor. çok nadir dökülecek şey koyarsın onun için böyle görüntüsü çirkin şeyler koymana gerek yok. benim fikrim.