İlk önce camlara film,çelik jant(yoksa),Ekzoz ağzı krom başlık,arka plaka ampüllerini ve araç içi aydınlatma ampüllerini renkli yap. Çok daha fazlası için forum içinde kendine zaman ayırıp gezin arama yap konularda aklın hayalin almayacak kadar modifiye çalışmaları var arkadaşların yaptığı
bence bir düşünsek hayal gücümüzde bir gezin sek yapılacak bir sürü küçük veya büyük modifiyeler çıkar...
Camlara çok koyu olmayan cam filmi, far karartma,led plaka lambaları biraz da basıldın mı tamam olur bir de aracın galiba ayna ve çıtalar siyah onlar da gövde rengi olursa tadından yenmez.
başka bi konuda yazmıştım burda da yazayım dedim, bunlar yaptıklarım ve yapmayı istediklerim belki bi fikir olur.. şahsi fikrim; eğer yoksa orjinalinden olan (koltuğa) kol dayama, kolçak..o olmadan rahat edemiyo insan bi müddet sonra cam altı kromajlar aynalar ve kapı kolları gövde rengi önler 1 arkalar 2 numara amerikan çizilmez film double din teyp orjinale sadık yeni güçlü hoparlörler 195/50/15 lastik ve advan jant krom egsoz ön tampon altına şerit şeklinde (4/5 cm eninde) karlık arka tampon altındaki girintili kısmı siyaha boyama (era için) bagaj kapağı üstüne bmw serisi 3 & 4 cm lik ufak spoiler minik hks mantar hava filtresi zenon sis&far cam kaldırma modülü teyp cercevesi acık gri 3m karbonfiber krom iç kapı acma kolları orjinal plakanın yazılarını kalınlaştırma arka cama da hyundaiclubtr.com yazısı ..bi bulamadım su yazıyı en sonunda kendim yaptırcam şimdilik bu kadar..