suc cocukta degil babasini yakalayip önce ehliyetini yakacaksin, sonra falakaya yatiracaksin en son mahkemeye vereceksin.
çocuk anahtarları çalıp arabayı kaçırdıysa babasının ne suçu var ? anahtarı kasadamı saklasaydı yani ?
cocugu direksiyon basina oturtan ve videoyu ceken ya babasi, abisi veya dayisi vs, o yastaki cocuk kamyon calmaya cesaret edemez bence. ben babamin minibüsünü caldigimda 15 16 yasindaydim.
9 yaşında kamyon kullanıyosa 20 li yaşlarda drift yapar sonra der "Ben 9 yaşından beri direksiyon sallıyorum"
çeken de çocuk, dikiz aynasından yansıyor görüntüsü. Çok tehlikeli yaptıkları. Benim oğlum da arabaya binerken, baba ısıtayım mı, baba 1 kere gaz vereyim mi falan diye şimdiden başladı. Ebeveynlerin çok dikkat etmesi gereken bir konu her daim tedbirli olmak gerekir.
Videonun devamını çok merak ediyorum. Düz yold aiyi gidiyorda dönüşlerde ne yapcak kırkayakla. HEle birde babası ile karsılastıgında
O kamyonu kaldırıp yürüten dönüşleride yapar , Bu iş yetenek işidir yaş işi değil.. 40 yaşında olsanda yeteneğin yoksa bişey olmaz. Helal olsun gayette iyi gidiyor..
bu çocukta potansiyel yetenek vs. var mı yok mu bilemem ama benim çocuğum olsa var ya bir daha değil kamyona binip gezmek, evden dışarı bensiz zor çıkardı
2. Saniyede arkadan bir erkek sesimi geliyor banamı öyle geldi ? Yetenek önemli fakat ondanda önemli olan birşey tecrübedir , tecrübeyle yeteneği geliştirirsin ben böyle düşünüyorum , bir kişi aracı iyi kullanır,yeteneklidir ancak ilk defa kullandıgı 5 metrelik uzun şasi minibüs veyahut kamyon çekici vs. ne kadar iyi kullanabilirki , muavin tarafındaki aynaları ne kadar iyi görüpte o yollara çıkabilir iyi kullanıp trafikte ne kadar iyi bir şekilde hareket edebilirki benim fikrim böyle