Merhaba arkadaşlar konuyu açmamın sebebi babama araba bakmamız.Komşumuzda 130.00 km de 1.6 Fsı motor 115 hp düz vites aracına talip olmamız.Araçta nokta çizik darbe değişen hiç bir şey yok zaten sitenin otoparkında her zaman gördüğümüz bir araç Nasipse 26.000-27.000 gibi mevlada alacağız aracı.Bu araç hakkında bilgisi olanlar artıları ve eksileri nelerdir söylerse sevinirim.Komşumuzun tek dediği 130.000 kmde aracı bir yetkili servise gösterin bakımlarını yaptırın yeter diyor.Bakımlarını 30.000 den sonra yanlış hatırlamıyorsam yetkili servis dışında yaptırmış pahalı diye büyük ihtimalde bayadırda yaptırmıyodur. Merak ettiğim 130.000 kmde periyodik bakımında neleri değiştiriyorlar ve fiyatları tahminen ne kadar tutacağı büyük ihtimal bu hafta sonu alacağız arabayı. Yetkili servise veya dışarda özel bir volksvagen servisinde bakıma sokmak istiyoruz arabayı yardımlarını bekliyorum saygılar ...
1.6 fsi passata az geliyor. 2005 touran kullandigimda ayni motor arabaya yetmiyordu gaza yuklenince dogal olarak yakit artar. Bildigim eksi yonu yakiti. Ve lpg uyumunun olmayisi HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
LPG uyumu sıkıntı herhalde @sezops un dediği gibi. ama görünüş olarak konfor olarak FSITIK gibi araba. birde siyah renkse süper. tabi motor o kasaya göre küçük müdür o kısmını bilmiyorum. LPG dönüşümüde yapılıyor sanırım ama pahalı diye biliyorum 5 bin gibi.
Araba güzel ama motor sıkıntılı.. Verimsiz ve yakıtı çok diye biliyorum.. Lpg de takılmıyor... Diğer konu, Fsi motor üretiminden de vazgeçti volkswagen...
yol tutuşu, uzun yola gidişi süper içi de yayla gibi ama 1.6sını kullanmadım yetmeyebilir o kasaya. Benzin fiyatları da göz önüne alınırsa çok yakar muhtemelen, ama fiyatı iyimiş.
D segmenti manuel vites araba mı olur. i40'da bunlardan, o kadar para ver sonra vites salla. Motorlar zaten yetersiz, i40 yine bir nebze iyi güç olarak.
Komşuda aynı kasanın 2.0 TDI otm, olanı var dışarıdan çok hoşuma gidiyordu bir ara arabasını ileri almak için bindim hüsrana uğradım açıkcası, dış görünüme göre içi sönük kalmış gibi. Birde o aç ama düğmeleri vs ne hikmetse 2005'ten sonraki binek vw grubu arabalarda bolca mevcut. 1.6 FSI motor eski hitlerin yerine çıktı ama pek randıman alınmadığı için fazla kullanmadı fabrika. Tabi yukarıda bahsetiğim hususlar genel. Sizin hoşunuza gitmiştir komşunuzun aracı yakıt vs gibi durumlardan bilgi alırsınız aklınıza yatarsa alırsınız, Bende MAF sensörü dışında sorunla karşılaşan tanımadım, net ortamında daha kapsamlı bilgiler vardır elbet.
Arkadaşlar benzin evet gerçekten çok uçtu ama araç zaten bilecik bozyükte kullanılacak iş yeri taş patlasa 5dk en fazla uzaklıkta.Tabi bu sakın yanlış anlaşılmasın benzin fiyatlarından memnum olduğum anlamına gelmez .Lpg taktırmayı hiç düşünmüyoruz.Bu arada araba fırtına grisi yazıyordu ruhsatta.Deposuda 70lt 350 tl doluyor çok uçuk bir rakam.Arabayıda bu gün biraz kullanma fırsatım oldu deposu fulldü 760 km yazıyordu tabi o rakamın gitmeyeceği malum.Getzden sonra sanki traktör gibi geldi arabanın gidişi bana.Yani benim getz'in yanına yaklaşamaz gibi geliyor baya ağır dediğiniz gibi hantal kalıyor 1.6 motor.Araba 1350 kg .Ama işte peder bey taktı bir kere e eski insan anlatamıyosun illa büyük araç istoyor boyda 1.94 olunca anca sığar zaten.Fiyatı dediğiniz gibi piyasadaki araçlara göre iyi olması bizim neredeyse 20 yıllık tanıdığımızın olması sahibindende ilanı vardı kaldırmışlar 31.000 fiyat yazmışlardı büyük ihtimal pazartesi Allah kısmet ederse alıyoruz cevaplarınız için teşekkür ederim ...
kesinlikle performans yeterde artar bile hidrolik direksiyon otomatik ön cam klima küllük yeter geri kalan hiç bir şeyi kullanılmıyacak araba zaten öyle esp aç kapa auto holdng cruise control fln gereksiz şeyler bunlar pedere göre
kesinlikle performans yeterde artar bile hidrolik direksiyon otomatik ön cam klima küllük yeter geri kalan hiç bir şeyi kullanılmıyacak arabada zaten öyle esp aç kapa yol bilgisayarı auto hold cruise control fln gereksiz şeyler bunlar pedere göre