Arabamın benzin ibresi an altdaydı fakat benzin ışığı yanmıyor diye bende benzin vardır düşüncesindeydim bi kaç gün öyle gitti. Bugün çarşıdan dönüyordum 2. viteste teklemeye başladı devir 3000 e yakındı hemen 3 e attım düzeldi yine tekledi boşa atıp devam ettim tam eve yaklaştım istop etti. Ama ilginçdir ki 1 saat sonra arabayı çalıştırıp benzinliğe gittim. Bu araba istop etti sonra nasıl çalıştı tekrar anlamadım.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
bazen yol egimli olunca benzin çekmiyor tekleme yapabilir.Ama depo dibinde pislik birikmiş olabilir motor onlarıda çekmiş olabilir.Depo dibini süpürmemen tavsiyem
Deponun dibine kadar gitmişsin. Benzin pompası yetiştiremediği için stop etmiş. araç durduğu yerde depo dibi tekra süzüldü. Kontağı açtığın benzin pompası tekrar bastı ve boruları doldurdu. Sorunsuz çalıştı. Ne kadar gideceğinin garantisi de malesef yok. Depo dibini süzdürmemeniz şiddetle tavsiye edilir.
Herşeyden önce araca koyduğunuz benzin ve ne kadar yol gideceğinizi belli.Size tavsiyem mümkün mertepe arabanın benzinini bitirenek kadar kullanmamanız olacaktır
Teşekkür ederim önerileriniz için ama ben bunu bilerek yapmadım zaten benzin ışığı yanmıyodu normalde 50 Km kala falan yanması gerekirdi benim bildiğim ama yanmıyınca bende var sandım ilk defa oluyor zaten böyle bişey. Teşekkürler tekrar.