Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

AYRILIK VAKTİ

'Sohbet-2' forumunda vedatkanka tarafından 19 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, 2005 Hyundai 1,6 GLS aracım ile bugün (19 Aralık 2005) yollarımızı ayırdık.
    Cumartesi günü aracım Dyno test merkezine girdi. Aracım testten sıfır sorunla çıktı. Motor gücü 104 beygir çıktı. Normalde 105 beygir biliyorsunuz. 2005 model araçta 1 beygir kayıp.
    Pazar günkü BÜYÜK ANKARA BULUŞMASINDA içim çok buruktu aslında. Yüzüm gülüyor ama içimde bir eziklik vardı.
    Çok özenerek, gözüm gibi baktığım, her hafta içini dışını pırıl pırıl yıkattığım, temizlettiğim güzel arabamı bugün sabah saat 08:30'da sattım...
    Tabiki Hyundai aşkı bitmedi! Aksine dahada arttı... Hedef yeni ELANTRA! Allah nasip ederse 1.Sırada yeni Elantra, 2.Sırada ise i30 var!
    İnsan mekanik bir makineye nasıl bağlanır? Yada nasıl duygulanır diye anlam veremezdim... Dün akşam aracımın içindeki özel eşyalarımı toplarken, o kadar duygulandım ki anlatamam... her köşesinde, bagajında, torpidoda, kolçaklarda ve her yerde hatıralarımız var. Küçük kızımın oyuncağı arka kolçak gözünden çıktı. Kızım arabaya bindiğinde orayı açar oyuncağını alır, arabadan inerken de oraya geri koyardı. Oğlum ise sol arka kapının camından dikiz aynasına bakarak beni araba kullanırken güldürmek için maymunluk yapardı.
    Elantramın içerisinde kesinlikle ilk günkü gibi sigara içilmediği için, hala fabrika çıkışıda sıfır hyundai'den gelen koku hala hissediliyordu!
    ve Elantra'mı sattığım kişi, Elantra'ya bindi, kontağı çevirdi... AYRILIK VAKTİ... geldi....
    giderken arkasından baktım... duvağını sürükleyen Gelin gibi gitti...
    Buluşma bölümünde size haberim var dediğim konu buydu. Özelden mesajla soran arkadaşlar, bunu okuduklarında anlayacaklardır...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin. Mekanik olsada insan bağlanabiliyor, Tülin'de çok üzülmüştü sattığımda :)

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracınızla aranızdaki bağ çok güçlüymüş.Umarım içinize sinen bir araç bulursunuz

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi hayırlısı olsun, yerine çok daha güzel bir şey geleceğine eminim. Diyorum ben de Vedat abide bir şeyler var bugün. Abi söyleseydin bolca fotoğraflardık gitmeden.

5. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Hayırlı olsun abi.Bende olsam üzülürdüm.Bi ara accentin gitme durumları vardı senin gibi ev degiştirme planları neyseki son buldu çekilecek kredi yüzünden :)) Ben mutluyum ama onları bilemiyorum :)

6. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 10 sene kahrımı çeken Yumurta kasamın arkasından ağlamıştım. O bir makine değildi benim için, sırdaşım, dert ortağımdı...Bak yine hüzünlendim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

7. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Vedat kardeşim hayırlısı olsun diyelim. İnşallah en kısa zamanda istediğin arabayı alırsın. Çünkü alacağın yeni araba eski arabanı unutturmaz ama yeni bir sevginin başlamasına neden olur. Şimdiden yeni araban hayırlı olsun diyelimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vedat Üstad dün niye söylemedin , paylaşmadın bizle Elentranla son günün olduğunu, bi veda busesi falan ayarlardık... Nasıl olsa sattın diye Yağmalarız diyemi korktunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. mujdat77

mujdat77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    müjdat soysal
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Hayırlısı olsun vedat,sıkma canını hiç..bende aynı duyguları 3 sefer yaşadım...Gerçekten insanoğlu bir makinaya bu kadar bağlanabiliyor işte...seni çok iyi anlıyorum, hele ki araç içinden eşya toplamak kadar kötüsü yok, bir de yeni sahibinin araç ile giderken arkasından bakmak...
    Düzenleyen : mujdat77

10. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Allah razı olsun, herkesin kalbine göre versin kurban olduğum. Aynen Serdar, benim eşimde dün akşam garaja inelim son kez bakayım dedi. izin vermedim. Kendisi de inanın çok üzgün şu anda... Ağlamaklı geliyordu sesi az önce telefonla konuştum.

11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İnşallah, bu arabayı içime sine sine almıştım. Mis gibiydi....

12. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Valla iyi tahmin etmişsin Erçin'im, İkizler burcunun tipik özelliği. Çift karakteri oynama özelliği bende de var... Mutluyken Mutsuz, Üzgünken Mutlu...
    İnşallah dileğin kabul olur. Daha iyisi ve daha güzelini Allah herkese nasip etsin. Bol bol çektim fotoğrafını zaten ama insan gerçeği olmayınca, fotoğraflar ancak üzüntüyü hatırlatmaya yarıyor...
    Güzel yüreğin ve dileğin için teşekkür ederim.

13. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ne yalan söyleyeyim serde erkeklik var ya b.k sürdürmüyorum :) ağlamaklı oldum bir ara, ya saçmala oğlum dedim :) bir teneke civata... ne yapıyorsun diye kendimi teselli etmeye çalıştım ama ı-ıııhhh :) zor tuttum kendimi :)

14. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkese teşekkür ederim. Umarım Hyundai Elantra'm artık olmadığı için beni dışlamazsınız :(

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayırlı Olsun, Dizel i30 Tavsiye Ederim :)

16. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    hayırlısı olsun. yeni araç alınca eskisi zamanla unutuluyor. en kötüsü ise yeni araba alıncaya kadar arada kalan zamanda arabasız kalmak. eğer mahsuru yoksa kaç liraya sattınız acaba?

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Vedat abicim bu arada, ilk mesajında bugün diyip tarihi 2005 atmışsın. Bu araç ne kadardır sendeydi ki acaba ? Her sene düzenli araba değiştirdiğimizden bu kadar çok bağlanamıyorum ben. Unutmadan, yeni benzinli Elantra alıp bütçeni yoracağına ben de dizel i30 derim. abi asıl CRDi Sonata diyorum babalar gibi ama, sen bilirsin :)

18. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    hayırlısı olsun. bende cok üzülüyorum, cok sevdiğim bir şeyi kaybedince. yerine en iyiside gelse kargaya yavrusu, şahin misali geliyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifönce accent, sonra elantra, sonra sonata ama accenti hala daha cok sık anarım, unutamadım yanihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

19. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mürsel bey katılıyorum size, arabasız geçen dönem zor olacak. Biraz dişimizi sıkacağız artık. Ne yapalım. Allah can sağlığı versin, gerisi hallolur inşallah. Arabayı üç beş bin liraya sattım fiyat önemli değil. LPG yoktu biliyorsunuz. Ama kazası belası boyası vs. de yoktu. Tertemizdi.

Düzenleyen : vedatkanka

20. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    10 Aydır bendeydi Erçin ama Hyundai anlatılmaz yaşanır diyorum. Tavsiye etmeyenlere inat almıştım arabamı ve beni üzmedi. Kararım yerindeymiş. Dizele sıcak bakıyorum bu arada.
    Ve aracımdan geriye kalan aşağıda.... :(

Bu Sayfayı Paylaş