Merhaba Arkadaşlar aracımın aynalarını, kapı çıtalarını ve kapa kollarını gövde rengine boyatmak istiyorum Aşağaıda ki resimlere göre ne dersiniz boyatayım mı boyatmayayım mı ?
Bu senin zevkine kalmış bi durum. Benim Eram da bütün plastikler gövde rengi araba daha diri duruyo. Boyatsanda arabanın değerini düşürmez. Gözüne daha güzel görünür. Krom kaplama da iyi durur.
Bence aynaları gövde rengine boyatıp. Kapı kolları ve çıtalarını krom kaplı malzeme ile değiştirin kapı kolları boyatsanızda 1 yılda atmaya başlıyor. Bu parçaları internet üzerinden satış yapan firmalar var. Ana sayfada üstte reeklamı var.Tabi servistende temin edebilirsiniz.
google da arama yapın admire krom kapı çıtaları vs ne lazımsa. Birçok büyük alışveriş sitelerinde var. İçlerinde çift taraflı bant oluyo fön makinasıyla ısıtıp orjinal çitanın üzerine direkt yapıştırıyosun basit işlem.
Arkadaşlar dün aracımın kapı çıtalarını, aynalarını ve ön panjuru boyattattım, Arkadan ise LX ve MPI yazılarını söktürdüm son hali nasıl olmuş ?
çok güzel olmuş yalnız boyanan yerlere boya öncesi hafif zımpara yapılmışsa tadından yenmez zımpara yapılmadıysa basınçlı suyla falan yıkarken dikkat et