Çamurluk sinyalinden alınabilir diye düşünüyorum.Ama aynayı o derece parçalamak yetenek ister :RpS_rolleyes: Siyah çerçeveden çıkartırken muhtemelen kırarım ben
Mürsel abi yapmıştı bu uygulamayı. Onun ledler hareketli değildi sadece. Uygulamak isteyenler forumda konusunu aratıp bulabilirler.
Bence arka cama kayar yazı ile sollama yada sağa döneceğim gibi yazılar yazıp sinyale bağlasak daha fantastik olur gibime geldii. Çok hoş ama gereksiz bir çalışma zira üç kuruşluk led için 500 liralık aynayı feda etmeyelim maazallah
Ben normal şerit ledden yapmıştım mantık aynı aslında ama ben ilk kez yaparken ayna camının birini kırmıştım. aynayı plastik muhafazasından ayırıp içine ledleri koyunda biraz yükseklik yapıyor geri plastik muhafazasına takarken dikkatli olmak lazım. eğer dikiz aynanızda sinyal varsa bunu yapmak çok daha kolay.
Fikrim Geldi: Aynanın plastik aksamına şerid led alıp komple çevreleyip onu da sinyale bağlarsak daha güzel olur komple içi yanar ama ok olmaz tabi yuvarlak olur. böylece aynayı da sökmemiş oluruz