Arkadaşlar dun aracima cadde uzerinde vurmuslar ve aynanin camı kırılmış basit islem dedim ama baya ugrastim cam tek satilmiyor 80 tl ye ayna aldim bes para etmez geri iade ettim cikma parcacilari gezdim tek cam vermiyorlar 100 tl ve 200 tl arasinda ayna fiyati var ankara Yenimahalle belediyesi karsi Özdemir ayna var orasi isimi 40 tl ye halletti bilginiz olsun isitma sistemini yeni aynaya aktardi teşekkür ederin kendilerine 20 dk sürdü toplamda
Aynen abi bende cok sasirdim ama adam 1963 den beri aynı işi yapıyormuş isitmayi guzelce aktardı denedi saniyede cam aynacilar sadece aynayi takariz isitma çöpe dediler maşallah ihtiyara
tüm aynacılar yapar mı acaba buna benzer bi sıkıntı yaşasak.. yada düz aynayı bombeli ayna olarak kesebilir mi
Geçmiş olsun taktığı ayna nasıl bir ayna . aynacıların taktığı aynalar genellikle orjinal aynadan daha yakın gösteriyorlar. ısıtma sistemi aslında aynanın arkasına yapıştırılmış bir pedden ibaret. kendinizde söküp başka bir aynaya aktarabilirsiniz. zor bir iş değil.
Teşekkürler arkadaşlar abi bi pedden ibaret ama sanayide hic bir aynaci ugrasmadi ayna colormatik ayna dedi beyaz ayna vardi 25 tl ye yapıyordu görüş acisinda bi bozukluk problem yok abi