Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

AYNA TİTREŞİMİ

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda TOSUN64 tarafından 15 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. TOSUN64

TOSUN64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    meraba i30 dostlarım. ben 2009 nisanda bir i-30 aldım. yüksek suratta 160 km/h ve üzeri hızlarda şöför tarafı aynam titreşimler yapıyor, sarsılıyor. arkdan gelenler net görünmüyor. servise götürdüm sıfır bi araçtan söküp taktılar ondada yaptı. ve sorunum hala devam ediyor. servis ve üst birimleri cevap olarak normal diolar. sanki biz ilk defa araç kullanıyoruz arkdaş diorum bu cevabınıza siz inanıyormusunuz??? susuyolar diorum o yüzden kaza yaparsam mesuliyet sizde diorum es geçiyolar ve birde ara ara kumanda kapıları kitlemiyor. kontağa sokup çıkartıyorum marj etmeden marj durumuna getiriyorum ondan sonra kilitliyor. kısacası 1 senede soğudum..
    Düzenleyen : MSC

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz. Kolay okunabilirliği açısından küçük harfler ile yazarsanız memnun oluruz.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim Starexinde Sol Aynası Sallanıyordu Hemde Aşırı Derece Baktım Altta 3 Tane Vidası Vardı Ve Gevşemiş Olduğunu Farkettim Sıkınca Taş Gibi Oldu Yerinden Oynamadı Daha..

4. TOSUN64

TOSUN64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum yerinde oynama yok. hız yapınca sol ayna titriyor baya bii yani serfiste sıfır söktü taktı aynı sorun devam ediyor. elimle yokladığım zaman taş gibi ayna ama 160 dan sonra insanın gözlerini bozcak şekilde şaşı gösteriyor. sağdaki aynada bi sıkıntı yok..

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    iç ayna mı titriyor, yoksa komple ayna mı? Eğer iç ayna titriyorsa motor bağlantısında boşluk olabilir.

6. TOSUN64

TOSUN64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iç ayna titriyor. Ama onu heralde servis düşünmüştür???? Düşünmemiş midir ki??? Bence düşünememişlerdir. İİ fikir verdiniz bi haftaya gidm motora bağlanan kısıma bi bakın diimm . teşekkürler..

7. TOSUN64

TOSUN64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama bir dakka bana dedilerki sıfr araçtan söktük taktık ondada yaptı aynı sorunu dediler.

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sadece tek aynada bu oluyorsa tasarım hatası değil mekanik hata var demektir. Yani sol ayna iç mekanizma stabil değil.

9. TOSUN64

TOSUN64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet sadece tek aynada oluyor.dediğiniz gibi iç kısımında bir sıkıntı olmalı ki titreşime neden oluyor.bu hafta bana dönecekler bakalım ne cevap verecekler???

Bu Sayfayı Paylaş