Herkeze hayirli cumalar arkadaslar i20 aracima modul taktirmak istiyorum aynalari araci kitledigimde otomatik kapanmasi icin maglum sadece iceride dugmeyle kapaniyo aciliyor bunu yaptiran arkadaslar varmi varsa kaca yaptirdilar paylasirlarsa sevinirim bu konu varmi bilmiyorum henuz forumda yeniyim varsa ozur dilerim
düğmeye basmak zor olmasa gerek... alışkanlık haline getirirsen çevrendekiler bile otomatik kapanıyor zannediyor gerçi aslında zaten otomatik
Eger oyle sistemi hazirsa zor olmayacak gibi gorunuyo ancak nerden elektrik alinabilir ki? Sinyallerden olur mu acaba? Mursel abi gorurse kesin fikrini yazar Tapatalk Sagolsun
ben yurtdışından kendi aracım için bir tane modül getirmiştim ama takmaya gerek kalmadı. bu modülün asıl amacı düğmeyle içeriden kapatılan otomatik aynaları uzaktan kumanda ile kapatmak. universal her araca uyan bir ürün. bence hiç devre filan tasarlamakla uğraşmayıp bu modülden alıp takabilirsiniz. ben arkadaşın i30 aracına takmayı düşünüyorum. takarsam nasıl takıldığınıda konu açıp anlatırım. modülde gayet uygun bir fiyattaydı. sanıram 20 tl civarına filan gelmiş olması lazım.