Herkese merhaba, Arabamın ayna kapaklarını orjinal boyalıları ile değiştiriyorum. Boyatmaktansa orjinal boyalı kapakları satın aldım. Hem de daha ucuza mal ettim. (Tanesi 30 lira) Sorun şu ki kapaklar nasıl sökülür bilmiyorum. Aramızda bilenler var midir acaba. Dışardan tornavida ile tırnakları çıkarılıp sökülür diyor aldığım yer ama emin olamadım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayna kapaları yerinde çok sağlam duruyor. Bilen birine sormakta fayda var. Ben de bir ara çıkarmaya yeştenmiştim, sağdan soldan bir iki asıldım baktım olmuyor bıraktım bir yerleri kırarız diye.. Koreden ledli kapak sipariş etmiştim. Meğersem marka model aynı ama kapaklar farklıymış Geri gönderdim, olan kargo paralarına, bir de benim hevesliğimin kursağımda kalması ile sonuçlandı..
Selam , Nasıl yaptınız anlatabilir misiniz? Kaparları sökebilirsem bende değiştirmek istiyorum.Birde nereden sipariş verdiniz kapakları.
Merhaba, Kapakları sahibinden.com sitesinden bulmuştum. Hyundai i10 ayna kapakları diye aratınca çıkar. Sökmesi çok basit. Düz bir tornavida ile araca yakın olan kısımdan aralık vere vere söküyorsunuz. Biraz plastiği kanırtmanız lazım. Sorunsuz sökülüyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapakların siparişini verdim.Teşekkürler.Sanırım hafta başı alır takarım. Satıcı gelen ürünün tırnaklarını takip edin aynı yerlerden araç üzerinde ki kapakları sökebilirsiniz dedi.Tarifine göre halledicem..