Arkadaşlar merhaba, Aracımın kapı kollarını ve ayna kapaklarını boyatmak istiyorum. En uygun nerede yapılabilir ya da kendi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Beyaz plastidip aldım ama o da çok uzun ömürlü olmaz diye yapmaktan vazgeçtim. Sprey boya ile kendi boyayanlar olduğunu duydum. Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Yorumlarınızı beklerim...
Servis 350 lira istiyor. Oto boyacılara sormadım. Önemli olan uygun fiyata halletmek o yüzden konuyu açtım.
Merhaba size tavsiyem boya yerine kaplama yaptırın kendi aracımın aynaları kaplama resimleri mevcut forumda. 30TL aynalara verdim kaplama için. En uygunu bence kaplama hem zarar vermıyor hemde güzel renk cesitleri mevcut.
Sökmeden kaplama malesef yapılamaz çünki; Yapılacak işlemde folyoyu gerdirdikleri için içeri doğru eğimleşmesi gerekıyor ama kapı üzerindeyken sadece ön taraftan kaplı gözüküyor oda cirkin bi görüntü sergiliyor en sağlıklısı kapı kollarını söktürüp, kaplatin tavsiyemdir
Folyo kaplama yaptırın. Bu arada çıkartmak isterseniz , altında ki boya orjinal fabrikadan çıkma değil ise kalkar.