2005 model Toyota Corolla marka aracın yakıt göstergesi ve range değerlerinin arızalı olması nedeniyle tamiratı yapılamayan aracın parasının iadesine şirket yanaşmayınca, Av. İsmail Arısoy, Adana Tüketici Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkeme, davacı Arısoy'un açtığı davada tüketiciyi haklı bularak aracın fatura ve aksesuar bedelinin geri ödenmesine karar verdi. Av. İsmail Arısoy, "Tüm vatandaşlarımız ayıpla mallar konusunda hakkını sonuna kadar aramalıdır. Ben, Toyotasa'nın ürettiği 2005 yılı 01 AR 293 plakalı Corolla marka otomobili Onatça motorlu Araçlar Şirketinden aldım. İlk bin kilometresine kadar servis bakımını ücretsiz yaptı. 10 bininci kilometre de yeniden bakım için servise götürdüm. Bana yakıt göstergesi ve range değerlerinin bozuk olduğunu söylediler. İlgili arızadan dolayı çözüm bulamadılar. 5 kez değiştirilme talebinde bulundum. Bana aracı satanlar buna yanaşmadı. Mağdur olmuştum. Davalılara ihtar çekerek aracı teslim edeceğimi, bedelinin iadesini istedim. Yanaşmadılar. Ben de Adana Tüketici Mahkemesi'nde dava açtım. Mahkeme bilirkişi tayin etti. Ve yargılama benim lehimde bitti" dedi.