Arkadaşlar bu hafta Karabük - İstanbul yaptım. Aracım 1.3 admire.....depo full bitik aygazdan fulledim 2,68 tlden 67 liraya doldu......araçta 5 kişiyiz FULL klima AÇIKKKK!!!! bitene kadar kullandım 385km yol gitti....benzine geçti dönerken PO'dan aldım , 2,63 tlden 65 tlye doldu.....bunlada dönerken 4 kişi , akşam döndüğümüz için klimayı açmadım...klima açık olmadığı halde 380 km gitti.... Çekiş aygazın gözünü seveyim çok fark ediyor....Bundan sonra aygazı tek geçerim..
bende karabüklüyüm ve aygaz kullanıcısıyım kesinlikle tespitinize katılıyorum.bende de era var çekiş çok fark ediyor ve arıza ışığı da kesinlikle yakmıyor...
Ben de hep aygazdan alırım gazı geçenlerde yine aldım, bitmiyor bitmiyor ne zaman aldığımı unuttum yani
Allah allah, bu kadar iyi mi gerçekten. katkılı olduğu için sorun yaşayanlar duymuştum. Benim araca lpg takan servis de opet önermişti. Yıl sonuna kadar kullanma hakkım olan %7 indirim kazandığım bir kartım var, bu sebeple genellikle BP Gas alıyorum. Hani bir problem yaşamadım, ancak son aldığımdan sonra menzil biraz düştü gibi. 82 TL lik gaz ile (2,67 tl /lt- yani yaklaşık 31 lt) %90 ı şehirler arası olmak üzere 380 km yol yapabildim. Oysa bir önceki uzun yolumda opetden aldığım gazla 400 ü geçmiştim. Şimdi sizlerde böyle yazınca şüpheye düştüm. Açıkçası, opet, bu konuyu okuyana kadar ikinci sırada idi, benim için. BP Gas kampanyam bitince shell takılacaktım. Araç Honda ECO Civic LPG (BRC kit var)
bende İstanbul esenelrden Karabük gerede çıkışındaki opete kadar gittim bir depo ile 140 150 130 arası. 30 litre