İnternette gördüğüm kampanyayı sizlerle de paylaşmak için bu konuyu açtım. Kampanya detayları fotoğraf olarak yüklüyorum. Ben kendi aracıma yaptırıp yaptırmama konusunda karar vermedim fakat forumdan yararlanmak isteyen olur diye paylaşmak istedim. Detaylar aşağıdaki gibidir. Kampanyanın ayrıntıları için şu siteye de göz atabilirsiniz : https://www.otogazla.com/kampanya-detay?cid=5
şekil olarak güzel kampanya ama 1000 çeşit lpg kiti olan bir memelekette acaba hangi servis e yönlendirecekler ? ve nasıl ayar yaptıracaklar daha doğrusu bu işi yapacak servis biz paramızla iş yaptırırken derdimizi anlatamazken aygazdan geldik ayar için desen nasıl işçilik yapacak. Not: ben elantrada olan brc den çok çekmişim
Opet aygazi bedava verseler almam bir sefer aldim araba teklemeye basladi motor ariza isigi yandi araba kafayi yedi kisaca
Opet firması haricinde kesinlikle araçlarıma yakıt almadım. Opet Aygaz'ı yıllarca kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım, sen kampanyaya katıl yönlendirdikleri servise uğra kardeşim benim ayarım iyi sen beni kampanyaya dahil et de sorun olmaz sanırım. Ayar ihtiyacın varsa yaptır olmadı bedava yakıt almışsın kendi servisinde yaptıracağın ayarı bedavaya getirmiş olursun.