Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aygaz Otogaz Nasıl, Katkılı Mı?

'LPG Sistemleri' forumunda Akadomasyon tarafından 3 Haziran 2022 tarihinde açılan konu

1. Akadomasyon

Akadomasyon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Ad Soyad:
    İsa bekir
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhaba arkadaşlar. Aracıma afr ayarı yaptırdım ve ayar sırasında depomda aygaz otogaz vardı. Ayardan memnunum ama aygaz dışında örneğin shell den lpg alınca ltft değerim 2 seviyesinden 7-8 seviyelerine kadar çıkıyor, yani arac fakir karışıma kayıyor.

Aygaz otogaz hala katkılı mı? Filtreyi ve enjektorleri tıklayabilir diye bilgiler mevcut. Forumda ve internette araştırdim ama net bir bilgi bulamadım. Katkısız ise aygaza devam edeceğim.

MAERKEK bunu beğendi.
  2. 45R3928

45R3928 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Muhammed Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    İlk başlarda katkılı diye kendisi reklam yapıyordu. Bazılpg enjektörlerinde tıkanma vs ile sorunlar olunca katkı kaldırıldı dendi. Ben katkısız diye düşünüyordum. Taa ki yalnızca aygaz kullanırken enjektör kelepçeri boruların bağlantı yerleri yağlı yağlı terlediği fark ettim ve bu sadece aygaz kullanımdığımda olduğunu yıkatak farklı marka alarakda denedim evet doğru. Yağlayıcı dgibi bir katkısı var ustamda bunu onayladı zararı olmadığını terlemeden rahatsız oluyor sa farklı marka alabilirsin dedi.

Akadomasyon bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş