shell,mogaz,aygaz hepsini denedim ve en çok yolu tp den aldığım habaş yaptırıyor. ancak boluda opetten aldığım aygaz'ın araca çekişi çok fazla katkı sağlıyor acaba soğuk diye katkı oranları farklımı ?
Arkadaşlar biliyorsunuz kışın araçlarımız daha çok yakıyor.Bunun yanında şehir içi ve şehir dışında kullanım da yakıtı etkiliyor.Bir de her petrolün pompasından mı kaynaklanıyor yoksa şamandıra her defasında farklı mı kapanıyor bilmem, bazen 39 litre gaz alırken bazen 34 litre gaz alıyor ve bu da sağlıklı bir ölçüm yapmamızı engelliyor.Ölçüm yaparken bunları da göz önünde bulundurunuz.
ben de hepsini denedim kardeşler en çok yolu milangaz da yapıyorum.bir de diğer gazlar arabanın içinde koku yaptırıyor.iki kere baktırdım hiçbi yerde gaz kaçağı yok.şu kadar söyliyim diğer gazlar full depo 260-270 gidiyo milangaz 330km gidiyor.en ucuzu da milangaz 1.96
Ankara'da yaşıyorsunuz ve Bent deresinden gaz alıyorsunuz sanırım. Herkes sizin kadar şanslı değil ne yazık ki
Hiç bir şekilde bir gaz ne aracın motorunu temizler nede uzun km yol yaptırır. Uzun km yol yapma olayı tamamen kullanıma bağlıdır. Motor temizleme olayı ise tamamen YALAN !
evet onur kardeşim haklısın..normal şartlarda bir bütan gazı nın standartları aynıdır.ama sen onu iyi filtre etmezsen içine bişeyler katarsan veya gaz diye hava basarsan uzun yol da yaptırır kısa yol da yaptırır.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifAynen katılıyorum. ancak; yakıtı ciddi firmalardan almak lazım. Zira hile yapmazlar. OPET, PO ve SHELL bayilerini daha ciddi takip ettiği için tercih edilmelidir. Yoksa TOTAL ve MİLANGAZ ile çok fark yoktur. Kısacası yakıtı aldığınız yerden memnunsanız devam...