arkadaşlar ben admireye ayak aydınlatması yapıcamda tavan lambası ile çalışmasını istiyorum yan direği söktüm ancak hangisi tavan lambasının elektriği yatdım çok acele yardım yarın uzun yola çıkıcaz
Tavan lambası derken sadece tavan lambası ilemi yanacak yoksa kapıyı açıncamı yanacak eğer kapı ile beraber yansın istiyorsan kapı buton hattından paralel bağla yok kapı açılmadan da tavanla beraber yansın diyorsan tavan lambasının hattını bulman gerek yani ta lambadan itibaren kablolaman gerek zira tavan lambasının anahtarı lamba gurubunun üstünde.
Sakın sökmeye kalkma birdaha orjinali gibi olmaz lamba gurubunun ordan öncamın kenarına kabloyu ulaştırabilirsen cam kenarından sıkıştırarak indirebilirsin.
cam direğinide söktüm sağ taraftaki orda kablo filan inmiyor milenyumlarda sol tarafta kablo iniyor bunda yok
kabloyu ön cam kenarına çıkarabilirsen ön cam üst kenardan sıkıştırarak sağdan veya soldan indirirsin farketmez ama yüksek akım çekecek lambalar kullanma ledle yap aydınlatmayı yoksa sigorta kaldırmaz.
tavan döşemesini sökmeye gerek yok kılavuz kablo yapıp tavan lambasının yuvasından emniyet kemerine doğru uzatıp ordan kabloyu çekebilirsin, ben o şekilde yapmıştım.
biraz fazla asılman gerekebilir vidaya, malum fabrikasyon sıkılmış. iyi tutan bir yıldız tornavida olsun tabi.
hallettim sağ emniyet kemeri direğinin ordan giden kablolardan birine bağladım parkı açınca yanıyor elimde yokdu buton onuda pzrtesi günü perpadan alıcam el frenin oraya koyucam fotograf mak. arızalıydı resim çekemedim