Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

axess kart ekstresi

'Sohbet' forumunda BEYZADE tarafından 17 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar az önce axess kredi kartımın ekstresi geldi. hesabını bilen bi insan olaraktan bir baktım 40-tl fazlalık görünüyor. sliplere baktım normal sonradan farkettim banka 40-tl kart ücreti yazmış ekstreye. kan beynime çıktı. aradım bi bayan çıktı baya bir açıklama yaptı. tek kelime söyledim "" ya bu ücreti silin yada iptal edin... yada hemen en yakın şubeye gider borcunu öder kartımı kapatırım dedim"" sağa çevirdi olmadı sola çevirdi olmadı chip para dedi bilmem ne dediyse ben hala sözümü tekrarlıyorum. yüksek bir ses tonuyla "" tamam ziyabey iptal işleminizi gerçekleştirdim ekstrenizden düştüm bir sonraki ekstrede görünecek iptal dedi"" bende şunu söyledim bayana kızmanıza gerek yok sesinizide yükseltmeyin haksız kazanç sağlıyorsunuz adam gibi itiraz ettik söyledik. dava açıp yıllara dayalı kart aidatlarını gerimi alalım dedim. sizin için başka yapabileceğim bir şey varmı diye sordu bende yok dedim kapattım....

emsal teşkil etmesi açısından paylaştım bilginiz olsun....

2. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gerçekten iade yaptımı acaba?benim akbankta maaş hesabım hesap işletim ücreti kesmiyolar ama kart ücret kesmişler 35 tl :(

3. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dogrulugunu bir sonraki ekstrede görebilirsiniz birde ödeme yaparken dediler. benim kart otomatik ödemede hesapta fazla parada var nekadar çekecekler görüp bakacağız...

4. Sheva

Sheva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kart ücretleri bu ay mı alınıyor? Bu ay derken geçen ayın harcamaları içinde mi görünüyor?

5. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ocakayında yaptıgım harcamaların ekstresi içerisinde görünüyor. bide bunun ayımı var ya

6. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben de axess kart kullanıyorum. bugün gelen ektremde 50TL üyelik ücreti alındığını gördüm. müşteri hizmetlerini arayıp bu ücreti ödemek istemediğimi söyledim. hiç itiraz etmeden hemen iade edeceklerini söylediler.

7. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    buda çözüm fakat her zamn olmayabiliyor..
    en güzeli internette dilekçe taslakları mevcut doldurup bankanıza verin diğer aykesilen parayatmazsa dilekçe fotokobisi ile tüketici haklarına başvurabilirsiniz..

8. Canhan83

Canhan83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bu olaydan bir türlü yararlanamadım. Telefonda iade edin dememe rağmen maalesef cevabını alıyorum. Kartı iptal ettim, kredi kartları md. lüğüne dilekçe faksladım sms olarak yine olumsuz mesaj geldi. Yarın tüketici mahk. başvurucam emsalleri mevcut %99 kart parasını iade ediceklerdir.

9. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı kartımı kullanıyosunuz yoksa farklı bankamı. ben axess, cardfinans ve bonus kullanıyorum hepsinde de aynı şeyi yaşadım ve olumlu sonuç aldım...

10. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tüm bankaların allah belasını.......... elimde olsa hiçbirinin kapısından geçmem..

11. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    helal olsun abi en iyisini yapmışsınnn

12. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

o konuda çok dogru söylüyosun yalnız sistem artık onlar olmadan dönmüyorki yapacak birşey yok. keşke olsa. mecbur kullanıyosun. kontrollü olduktan sonra kullanımı çok zevkli https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    herkese aynı davranmıyorlar. yani şansınıza karşınıza çıkan çalışanın ruh haline göre iade ediyorlar yada uğraştırıyorlar. bende en sevdiğim kartımı bonusu kredikartı kullanım ücretini iptal etmedikleri için kapattım. ama axess kartımınkini iptal ettiler. tamamen karşınızdaki elemana bağlı.

14. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o konuda çok haklısın katılıyorum. sadece şunu eklemek isterim kartın aktif kullanımına gününde ödemeleri harcama tutarları gibi bazı degerlerde göz önünde bulunduruluyormuş.

15. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yıllardır bonus kart kullanıyorum bu yıla gelinceye kadar tek kuruş yıllık kart ücreti ödemedim.her yıl kart ücretini ekstrede görür görmez müşteri hizmetlerini arar ya ücreti geri alın yada kapatacağım dediğimde, devamlı kartı kullandığımdan olsa gerek kart ücreti kadar hatta daha fazlasıyla bonus yüklediler. bu yıl sözünüze bonus ile 3 ay 300 lira harcayın 25.00 liara bonus 10 lirada hediye verelim 35.00 liralık kart ücretini telafi edelim dediler mantıklı geldi tamam dedim. internet bankacılığından sözünüze bonusu inceledim mantıklı geldi.zaten hey yaklaşık 600 liraya yakın harcama yapıyorum.3 ay dolunca şimdi 12 ay 500 lira harcama sözüyle birlikte 50 lira aldım.tamamlayamasam bile kullandığım kadar harcama gibi karttan 50 lira çekilecek kaybı yok gibi yani. tv.de reklamlarda otomatik ödeme talimatı verenlere 40 lira bonus verdiğini gördüm,zaten iki talimatım vardı 2 talimat daha ekledim 40 liradan oradan geldi.toplamda 1 yıl içinde benden çıkan 35 lira, onlardan aldığım 125 lirahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : rafet anıl

16. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben olayı duygusala bağlamıştım, kredi kartı yıllık ücretini geri iade edeceklerini söylemelerine rağmen iptal ettirmiştim axess kartımı. şu an maximumdayım

17. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Üstad Bonus kart ücretini iade etti mi size acaba? Nasıl bir uygulama ile geri aldınız? Ben bankaya biraz önce çifte standart mı var diye sordum. KESİNLİKLE GERİ ÖDEME YAPMADIKLARINI söyledi. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Zira ödediğim 40 TL bana küfür gibi ağır geliyor...

18. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  19. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geri iade değilde bonus olarak karta yükleyebiliyorlar.tabi canları isterlerse

20. metin21

metin21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende axess kart kullanıyorum ocak ekstreme 35 tl aidat ücreti yazıyordu (ekstre son gün elime geçti) mecburu ödeme yaptım ardından internet üzeri dilekçe yazdım yaaidatıyada kartımı iptal edin diye, işe yaradı şuabt ayında 35 tl kartıma iade ettiler https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş