Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

axa kasko maduriyeti

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda hakan84 tarafından 17 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    merhaba arkadaslar gecen hafta cuma aksamı aracımla cukura girme sonrasında aracımda olusan alt traverz egilisi sonucu aracımı yetkili servise verdim.ve kaskodan yapılmasını istedim. Ayrıca traverzin tamir degil degisimini rica ettim. Zaten serviste tamlr yapılmadıgını degisim yapılması gerektigini söyledi, ve serüvenimiz basladı. Kasko ekspertizi aracı topkapıdaki sasici ahmete götürmek istendigi için servis aradı. Ben olmaz dedim. Daha öncr baska aracım için gitmistim. Biliyorum. Kasko yol biz sadece ilk önce tamir sonra degisim yaparız falan dedi ve maliyet yükselir gerekcesi ile basladı konusmaya. Enson aracın tampon ve triminde olusan ufak tefek sıkıntıları haric tutarsam ve bununla ilgili yazı yazarsam olur dedi. Ben yazıyı yazıp göndedim. Tamam oldu dedim. Servls abi para vermiyorlar dedi. Kafam attı aradım kasko ekspertizini yok merkez izin vermiyo cart curt sallladı. Müsteri hizmetlerini aradım. Blz biimiyoruz. Yarı erken arayın falan dedi. Tekrar eksper bürosunu aradım . Actım agzımı . Abi yarın diye tekrar oyaladılar. Bide utanmadan parannın yarısını istediler, arkadaslar su anda arac hazır servlste bekliyo. Fakat axa isgüzar kasko sirketinln kaprisli ve tok müsteri anlayısı yünden madurum. Ne yapmam gereklr. Yardım lütfen. Ve burdan seslemiyorum axadan uzak durum.

2. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Axa zorunlu trafik sigortası için 290 TL en düşük fiyatı vermişti. İstediği kadar büyük Sigortacı olsun hepsi aynı...

Sosyal medya yi mutlaka kullanın. Şikayetinizi Twitter'dan v.s direk firmanın edresine yazın. Emin olun çok daha etkili olacaktır.

Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...

hakan84 bunu beğendi.
  3. İlker Ç.

İlker Ç. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    İlker Çakır
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Hakan bey , şuan size önere bileceğim bir tek http://www.sikayetvar.com olacaktır , üye olup şikayet yaz kısmından axa sigortayı bulup oradan sorunu yazarsanız mutlaka çözüme ulaşacaktır , bende bir çok sorunumu sikayetvar.com üzerinden çözdüm..

hakan84 bunu beğendi.
  4. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    simdi sikayetimvar.com a sikayette bulundum. Bakalım ne olacak hayırlısı. Tekrar tesekkür ederim arkadaslar

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    yarın olsun hayırlısı ile arayıp sormazlarsa dediğiniz yolada başvururum. 850 tl lik traverz için atlan deveyi seçtiler. birdaha axa mı Allah korusun.
    cok sagolun.

7. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF

sikayetvar.com kadar gereksiz bir site daha olamaz bakın güya çözülen şikayetlere çözüm açıklamalarında hep aynı şey falan tarihte filan saatte ...şahıs aranmış kendisine gerekli bilgi verilmiztir veya durum izah edilmiştir.
    tamamı aynı şeyler sanırım biri kopyala yapıştır yapıyor,benimde birkaç şikayetim oldu bu sitede bekliki arasınlar yok ne arayan ne sorak birde baktım bir hafta sonra benim şikayetimin altına aynı şeyleri yazmışlar yani güya beni aramışlar bilgi vermişler her şikayet yazımda aynısı oldu ama bir başka benimi aradılar anlmış değilim küllüm fiyasko firmalarda ilgilenmiyor.
    en doğrusu Serdarın dediği gibi ihtarname başka türlü ciddiye almıyorlar.

hakan84 bunu beğendi.
  8. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    yarın sabah ilk is axa genel merkezini arayıp .dosya ile ilgilene kişi ile konusucam . sonuç alamazsam . tekrar size danısıp noter ihtarname yoluna gidicem .başka care yok.

9. İlker Ç.

İlker Ç. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    İlker Çakır
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Şikayet onay sürecinden geçiyor , Adem Abi benim sikyetvar.com üzerinden yaklaşık 3 4 tane şikayetim oldu ve hepsinden olumlu olarak geri dönüşler aldım , oradan yazılan şahıs arandı bilgi verildi vs gibi yorumlar şikayet edilen firmanın çözüm arayışında olduğunu ve çözümler için aldı puanlar için , benim e posta ile telefon yolu ile x firmasını defalarca aradım çözüm alamadım ama söz konusu site üzerinden aynı şikayeti dile getirdim ve jet hızı ile sorunum çözüldü çözüm için defalarca telefon vs aldım ve bu siteyi kullanıp sonuca ulaşmayanlar mevcut sitede yer almayan firmalardır ..

10. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ya yok sana denk gelen demekkii ciddi bir firma imiş.ben kaçkez yazdım Mesela (T...cell) bir gsm firması dört ayrı fatura için şikayetimi defalarca iletmeme rağmen sonuç alamadım en son buraya yazdım bir hafta sonra altına dediğim şeyleri yazmışlar ama beni ne arayan oldu ne ilgilenen.

11. İlker Ç.

İlker Ç. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    İlker Çakır
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:

Tekrar sorununuzu bu şekilde dile getirdiniz mi aynı sitede ? , ben iddaa etmiyorum ama yaşadıklarımdan örnek verdim sadece. denemekte fayda var derim ;)

12. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Evet aynı sitede aynı şikayete yazdığım şey ikincil olarak aynen alıtıdır.

Bütün şikayetlere aynı cevapları yazıyorlar hatta kolaylık olsun diye kopyala yapıştır tıpatıp aynı T.....l in ilgilendiği bile yok Yalancılar düpedüz yalancılar koskoca kurumsal firma bu hale düşmüş yazıklar olsun ben sizden mobil ödemenin ne olduğunu sormadım hangi personeliniz alışveriş yaptı bana fatura ettiniz onu soruyorum firmanızın güvensizliğini soruyorum sizin müşteri memnuniyetinden haberiniz yok.ama artık gerekte yok çünkü numaramı .... ya taşımak için sözleşmeyi imzaladım bununlada kalmayıp en az birinci derece akrabalarımın da taşımasını sağlayacağım 15 yıllık müşterinizi kaybettiniz Elveda

buda sözde çözümleri.

Müşterimiz ile 28.05.2010 tarihinde görüşülmüştür.

Müşterimize Mobil Ödeme servisi hakkında bilgi verildi.

Müşterilerimizin görüşleri ve şikayetleri daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bizlere yol gösterici olmaktadır. Müşterimizin T.....ll'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

T.....ll İletişim Hizmetleri A.Ş.

13. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun, bu tür şikayetleri nedense son zamanlarda çok duyar hale geldik. Kimi kasko şirketleri yan sanayi parça dahi araba taktırmaya çalışyor imiş.

hakan84 bunu beğendi.
  14. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    cok sagol benimde basıma ilk defa böyle bir olay geldi. ve tüm kasko sirketlerini aynı hizmeti yapıyor sanıyodum. ama öyle değilmiş. büyüklük isimle değil hizmetle olur.özellikle Fransız menşeili sirketler bu olayı cok yapıyormuş.
    artık kaskoya da pek inancım kalmadı. eksperler artık olay cözmüyo, en ucuz nasıl yaptırır en cok parayı nasıl indiririm olayına girmiş.
    Allah ıslah etsin diyorum..

GRAFTT bunu beğendi.
  15. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    tekrar merhaba arkadaslar. Bugün bütün gün son kez axa müsteri hizmetleri , merkez ve eksperle konustum. Azıma geleni söyledim. Hic oralı bile olmadılar. Dediginiz gibi sikayetim var .com dan da bisey cıkmadı. Tam tüketici haklarına gidecektim. Eski bir arkadasın yakını sigorta sirketleri yöneticisi gibi birsey cıkt. Bende tam bilmiyorum. Police numaramı verdim. Sigortayı söyledim. 2 dk. Sonra beni aradı. Ben gerekli konusmayı yaptım. Sen son olarak sigorta yaptıgın yeride ara onlar arayınca bu is bitecek dedi. Ve son aramayı yaptım. Daha tel kapandı. Servis aracımı teslim alabilecegimi. Ve gerekli tüm degisimlerin yapıldıgını söyledi.
    Mubarek cuma günü bu iş birden sonucandı cok sükür.
    Ama bu olayın bu sekilde bitmesine üzülsemmi sevinsem mi anlam veremedim.demekki bu ülkede adamı olmayan is yaptıramayacak. Cok yazık...
    Burdan böyle kasko sirketi olmaz olsun diyorum

16. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Geçmiş olsun umarım kimse böyle bir sorun yaşamasın.Gerçekten insanın hem zamanından hemde huzurundan çalıyorlar.

hakan84 bunu beğendi.
  17. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    :RpS_sad:

18. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    neyse hakan tekrar geçmiş olsun şükür atlatmışsın birdaha axa ya bulaşmazsın herhalde :)

19. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    cok sagolun arkadaslar. Allah böyle kurulus ve böyle kisileri bizden uzak tutar insallah. Ve ne olursa olsun hakkımızı savunmalı birbirimize destek olmalıyızki böyle olaylar baska insanlarında basına gelmesin.

20. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun abi inşaallah bir daha kimsenin başına gelmez...

hakan84 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş