Sevgili arkadaşlar bu bizim Kanserbahçe Pardon FENERBAHÇE avrupada fena gitmiyor ama ligde niye böyle havlu atıyor. Bizim lig mi kaliteli yoksa ne oluyor bunlara anlayan var mı FB:1 -- PLZ:0 FENERBAHÇEEEEEEEE
Ya abicim işte bu mantığı anlamıyorum. Çok saygıdeğer arkadaşlar demekki AVRUPA pazarını gözlüyorlar, yanlız Volkanın o ilk yarıdaki hatası girseydi konuşamazdık bile şimdi
Allah Koruyor Zaten Avrupa Maçlarında, Ama zararı bizim Taraftarlar veriyor yine. Allah insana akıl vermiş, saksıyı çalıştır faydalı işler yap diye.
ben koyu fanatik bi galatasaraylı olarak fenerbahçeyi avrupada canı gönülden destekliyorum güzel bi sonuç aldı sıra bizde şimdi :RpS_rolleyes:
Ligde niye iyi gitmiyor çünkü artık şike olayları yok olsa gene birinci olurdunuz anadolu takımları bile büyük kulüplere kök söktürüyorlar şimdi.
aziz+aykut+VOLKAN bence artık gitmeliler. takımın eski tadı kalmadı volkanda da iş yok bence bu saatten sonra gitmez. zaten aykut gidiyodu neden durdurdularsa ya ???
aziz başkanda sonuçta insan illa ki hata yapar ancak bu kadar da yüklenmemek gerek ayrıca ben her zaman türk takımlarının türk teknik adamlar tarafından yönetilmesini isterim ve volkanın her maç hata yapma potansiyeli olduğunu herkes biliyor ancak gelecek kalecilerin volkan dan daha iyi olacağına inanmıyorum...